kumanovce напиша:ллелеле луѓе мн ме осудувате,,,се чуствувам како да имам извршено некое кривично дело,,јас побарав ваше размислување а не осудување знам дека сите сте во право до една фала многу ви кажав во петок или сабота ќе ставам крај ...и ќе ви пишам каква е била неговата реакција Ч) мн ве сакам имајте убав ден

Trendafilka напиша:Имал многу обврски на факултет и затоа не можел да има врска?![]()
Бог да чува, изговори, изговори...
А ти му веруваш и му веруваш.
Значи 90% од младите денес се на факултет или на работа и имаат функционални врски.
Дечко ти мултитаскинг слабо, а?
Ќе го занемарам делот со вистина и предизвик и некои други нелогичности.Крајно детско, ама ај...
Ти заборави што вика неговото друштво или ФБ и колку убаво си го знаеш, затоа што никого не познава никој на светов 100%.
Е сега... Вие сте направиле муабет.
И сте раскинале.
И имате уште секс.
Ама раскинати демек.
Зошто бре девојче?
Да си има алиби кога ќе легне со некоја друга?
Кому ќе се правда - тебе?
Ќе рече - ама можам да спијам со кого сакам, ние НЕ ОДИМЕ ПОВЕЌЕ.
И верувај ми, ќе го проголташ и тоа.
Ќе прејдеш и преку тој факт и на крај ќе го делиш со друга, зашто он ги поставува правилата во играва, ти си заљубена, он добро го знае тој факт и те врти како сака.
Наместо тоа, расчисти си со време.
Или одиме и имаме нормална функционална врска,
или си наоѓаш fuck buddy само за секс и тоа е тоа.
Не се меша бившиот, со кој се' уште имаш секс, а имаш и чувста за него.
Ти ќе си го окркаш најдебело, биди си сигурна.
Седни, направи муабет и побарај си тоа што сметаш дека го заслужуваш - целосно почитување.
А тие муабети дека имал он обврски и не можел да постигне... арно кренал раце од тебе само после 2 недели на факултет. Тоа не ти кажува ништо?
Како на пример - колку малку му значиш?
И тебе тоа ти е ок?
Или му се виде убаво на факултет, во нова средина, со милион нови девојки и сега ем сака некоја да си плесне, ем ти да си му златна резерва?
И жити се, не викај - Ама му значам, ме сакаааааааааааааааа .
Како може некој вистински да те сака и ваков циркус да си игра со тебе?

femina90 напиша:А кога сте решиле веќе да имате секс со бившиот зашто не се поставите како вие да влечете корист од тоа (не дека и не влечете)?
Јави му се, речи сакам да се видиме, заврши работа, речи му ајде јас брзам, имам работа, се слушаме и чао. Без гушкања, емоции и нажалени фаци.
Ако случајно одбие кога ќе му се јавиш, речи јас сега можам, нема да можам друг пат и држи до тоа.
Кога веќе продолжувате со ова, барем до некаде имајте контрола, не да е се во негови раце.
Ма дајте бе луѓе каков секс со бивши после раскинување нема шанси.Ќе полудиш како да не.Он ќе си тера негов живот,ке си гради може нова врска ама за резерва секогаш ке си има издувен вентил,а ти ако продужиш така веруј утре кога ќе ти каже скрос чао ке ти биде уште потешко.сите сме имале врски сите сме сакале некого ама кога веке ставаме крај треба да биде крај нели??А не ке ми раскинува па после неколку дена ајде и после секој свој филм нене фала.Ама секој со своето мислење моето е ова.позBBojana напиша:femina90 напиша:А кога сте решиле веќе да имате секс со бившиот зашто не се поставите како вие да влечете корист од тоа (не дека и не влечете)?
Јави му се, речи сакам да се видиме, заврши работа, речи му ајде јас брзам, имам работа, се слушаме и чао. Без гушкања, емоции и нажалени фаци.
Ако случајно одбие кога ќе му се јавиш, речи јас сега можам, нема да можам друг пат и држи до тоа.
Кога веќе продолжувате со ова, барем до некаде имајте контрола, не да е се во негови раце.
Мислиш да продолжам со ова вака?? Работата е што мене не ми е само за секс, имам желба да бидам со него да го гушнам... Без секс можам да издржам ама да не го видам, да не го гушнам да го осетам![]()
затоа сум се сложила на ова глеедање не дека ми е дојдено до тоа. Еве сега се немаме слушнато 5 дена.. полудувам е мал збор и кога ке ми се јави да се видиме како да идам??? Си барам др занимации ама тешко е стварно...
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин