Како што имам напишан и во предходните текстови излегував со еден дечко 3 месеци се беше најубо.Имаше почит разбирање,можеби имаше и љубов.Но јас како и секогаш се заебав.
Последната наша вечер ја памтам како сношти да беше.Сами,гледавме филмчиња,гушнати,разговаравме на многу теми како и за неговото заминување.Јас го убедував да не замини а тој ме убедуваше да го разберам.Следните дена си замислив некој филмови..како демек не ме бара ме игнорират се однесуват ладно..а не беше ништо од ова туку една моја замисла..А таа замисла ме однесе до крајот.Му пишав ако продолжи со неговото однесување ќе сакам да е крај.Комунициравме следните денови но сосем малку и тоа само ако јас го побарав.Се видовме викендот (тој е од друг град) го побарав да разговаравме насамо а тој сакаше да го прашам преку мобилен па и така направив.Го прашав за неговото наводно ладно однесување а тој ме убедуваше дека ништо не е сменато и тој е истиот но сама знаев дека не беше така.Еден ден дознав дека се замешал со мојата "другарка" и без да размислувам му се јавив и му се изнавикав.Му кажав се и сешто,а тој ми кажа дека не е вистина дека немат ништо со нејзе.Ама јас не му верував..Подоцна дознав дека ми ја кажувал вистината.Толку ми беше криво,толку се кааев, но попусто.Му се извинував но ни трага ни глас од него.Завршив со една порака во која пишуваше колку многу ме повредува со тоа што ми докажува дека ме избришал од неговиот живот.Месец дена не се имавме видено.Викендот се сретнавме во една дискотека.Помина покрај мене како да не ме познава и да не ме гледа.Ниту еднаш не ме погледна.Ниту беше "тажен или разочаран за нешто" .Премногу ме болит премногу го сакам.Толку силно го сакам што неможам да опишам колку многу сум несреќна.Некогаш се запрашувам и дали воопшто ме сакал.Многу згрешив многу !! Сега само сакам да ја поправам таа грешка,сакам да го вратам во мојот живот,а најмногу жалам што немам време.За две недели заминува во Германија а јас неможам да го гушнам за последен пат. Девојкии ве молам за совет ,ве молам очајна сум..душата ме болит ..