imam 22godini, imav vrska 11meseci mnogu se sakavme, postojano bevme zaedno, so eden zbor kazano imavme kompletna vrska. vo posledno vreme bivsiot pocna da me izbegnuva se poveke da e so drugarite poretko da e so mene. poretko sakase da izleze so mene no jas go razbirav bidejki toj zapsona so rabota i nemase dovolno vreme za mene. Zivmee vo sosedni gradovi i sekogas nemame moznoti da sme zaedno. No koga se ni bese ok sekoj vikend spiev kaj nego i se bese prekrasno.
No se sluci toj da trgne na rabota, a jas zaminav na 12 dneven odmor za albanija so moite roditeli, bidejki ne sakav da sum sama doma i sekako toj mi dozvoli da odam zatoa sto sum so moite roditeli. dodeka bev na odmor non stop si pisuvavme poraki edvaj ceka da me vidi i slicno.Koga se vrativ mi rece deka ke pomine da se vidime jas se spremav i cekv....., ne dojde.
Mi raskina i za 2 dena trgna na vikedn odmor so druga. veke sme raskinani 1 mesec uste go sakam mnogu go sakam sakam da mi s vrati se da bide kako sto bese, ponkogas mi se javuva no toa e retkoo, imavme sredbi 2/3pati, go molev da se smirime mi rece ima vreme. sekoja vecer placam i sakam da mi se vrati nemozam da ziveam bez nego,mnogu go sakam.