ТЕМА: Сакам да сум повторно со бившиот

Мислење 20 Сеп 2011, 01:34

imam 22godini, imav vrska 11meseci mnogu se sakavme, postojano bevme zaedno, so eden zbor kazano imavme kompletna vrska. vo posledno vreme bivsiot pocna da me izbegnuva se poveke da e so drugarite poretko da e so mene. poretko sakase da izleze so mene no jas go razbirav bidejki toj zapsona so rabota i nemase dovolno vreme za mene. Zivmee vo sosedni gradovi i sekogas nemame moznoti da sme zaedno. No koga se ni bese ok sekoj vikend spiev kaj nego i se bese prekrasno.
No se sluci toj da trgne na rabota, a jas zaminav na 12 dneven odmor za albanija so moite roditeli, bidejki ne sakav da sum sama doma i sekako toj mi dozvoli da odam zatoa sto sum so moite roditeli. dodeka bev na odmor non stop si pisuvavme poraki edvaj ceka da me vidi i slicno.Koga se vrativ mi rece deka ke pomine da se vidime jas se spremav i cekv....., ne dojde.
Mi raskina i za 2 dena trgna na vikedn odmor so druga. veke sme raskinani 1 mesec uste go sakam mnogu go sakam sakam da mi s vrati se da bide kako sto bese, ponkogas mi se javuva no toa e retkoo, imavme sredbi 2/3pati, go molev da se smirime mi rece ima vreme. sekoja vecer placam i sakam da mi se vrati nemozam da ziveam bez nego,mnogu go sakam.

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
love5

Фем почетничка

00
Мислења: 3
Зачленет: 14 Сеп 2011, 00:09

Мислење 25 Сеп 2011, 19:35

Повторно со бившиот??? |( Никогаш,не дека сум мажена или нешто...никогаш не би одела со таков италијански лузер(го згрешив изразот педер,мислам се извинувам онака ,но што си е вистина си е вистина)
Seznajka2

Зелено цветче

10159
Мислења: 589
Зачленет: 28 Мај 2011, 15:17
Локација: На картата на Италија ;)
Слика
Слика

Мислење 17 Окт 2011, 21:44

Е и јас сакам ама...
Кога требаше да направам нешто јас не направив ништо,а притоа постојано се убедувам дека барем малце сум се потрудила.Помина многу време,крај краева ако треба да бидеме заедно,ќе бидеме.Сега веќе се е во рацете на оној горе :|
Bunny2

Сино цветче

4976
Мислења: 222
Зачленет: 26 Дек 2010, 02:51
Локација: Право,па лево (:
No one is to old for fairytales.

Мислење 21 Окт 2011, 16:06

одев со бившиот 2 и нешто години. и му се скарав пред еден месец, заради тоа што му се пуштаа типки а тој не можеше да сфати,и послен ми кажа дека вистина било дека му се пуштале ама неќел да ми кашва за да не се нервирам. Проблемот е сега го сакам пак назад бидеќи имам се преживеано со него. знам дека и тој сака но имам еден мал проблем кај него има голем инает и сега ми вели неќам да се смириме, а му викам покасно ќе биде не и тој ми вика не. и сега ќе ве замолам да ми кажите што да направам. бидеќи не можам вака не се чуствувам ич убаво. нз дали да продолжам да најдам друг или да почекам уште малку?
фала од напред многууу
AsanDra

Фем почетничка

01
Мислења: 1
Зачленет: 21 Окт 2011, 15:57

Мислење 21 Окт 2011, 17:25

AsanDra напиша:одев со бившиот 2 и нешто години. и му се скарав пред еден месец, заради тоа што му се пуштаа типки а тој не можеше да сфати,и послен ми кажа дека вистина било дека му се пуштале ама неќел да ми кашва за да не се нервирам. Проблемот е сега го сакам пак назад бидеќи имам се преживеано со него. знам дека и тој сака но имам еден мал проблем кај него има голем инает и сега ми вели неќам да се смириме, а му викам покасно ќе биде не и тој ми вика не. и сега ќе ве замолам да ми кажите што да направам. бидеќи не можам вака не се чуствувам ич убаво. нз дали да продолжам да најдам друг или да почекам уште малку?
фала од напред многууу

:tmi: аман ма ти некако како да му се умилкуваш како да го молиш и ,,МУ ЈА КРЕВАШ ЦЕНАТА,, ајде де те сакат ???? ако те сакат ке се смиреше со тебе а ти го сакаш а????

а ти фрли камче а??? ама камче со конче и сега си мислеше демек кога ке посакаш ке си го повлечеш камчето со кончето кога сакаш и ке ја смириш топката ама се покажал ,,МАЖОТ СО ГОРДОСТ,, !! АМИ И ТИ ПОКАЖИ ЈА ТВОЈАТА ГОРДОСТ И ПОВЕКЕ НЕ ГО БАРАЈ ЧЕКАЈ ТОЈ ПРВ ДА ТЕ ПО БАРАТ АКО НЕ ТЕ БАРАТ ЗНАЧИТ ДЕКА Е ГОТОВО !
П.С. ГЛАВАТА ГОРЕ ШТО Е ТВОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,, ! така рекол народот !
soco

Сино цветче

145159
Мислења: 383
Зачленет: 12 Мар 2011, 19:51

Мислење 21 Окт 2011, 17:31

soco напиша:
AsanDra напиша:одев со бившиот 2 и нешто години. и му се скарав пред еден месец, заради тоа што му се пуштаа типки а тој не можеше да сфати,и послен ми кажа дека вистина било дека му се пуштале ама неќел да ми кашва за да не се нервирам. Проблемот е сега го сакам пак назад бидеќи имам се преживеано со него. знам дека и тој сака но имам еден мал проблем кај него има голем инает и сега ми вели неќам да се смириме, а му викам покасно ќе биде не и тој ми вика не. и сега ќе ве замолам да ми кажите што да направам. бидеќи не можам вака не се чуствувам ич убаво. нз дали да продолжам да најдам друг или да почекам уште малку?
фала од напред многууу

:tmi: аман ма ти некако како да му се умилкуваш како да го молиш и ,,МУ ЈА КРЕВАШ ЦЕНАТА,, ајде де те сакат ???? ако те сакат ке се смиреше со тебе а ти го сакаш а????

а ти фрли камче а??? ама камче со конче и сега си мислеше демек кога ке посакаш ке си го повлечеш камчето со кончето кога сакаш и ке ја смириш топката ама се покажал ,,МАЖОТ СО ГОРДОСТ,, !! АМИ И ТИ ПОКАЖИ ЈА ТВОЈАТА ГОРДОСТ И ПОВЕКЕ НЕ ГО БАРАЈ ЧЕКАЈ ТОЈ ПРВ ДА ТЕ
ПО БАРАТ АКО НЕ ТЕ БАРАТ ЗНАЧИТ ДЕКА Е ГОТОВО !
П.С. ГЛАВАТА ГОРЕ ШТО Е ТВОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,, ! така рекол народот !

Не е важно кој ќе го направи првиот чекор да се смирите и продолжете со Вашата врска.Направете го тој чекор Вие и нема да се покаете не е во прашање гордост верувајте ми,гордоста се покажува на други места поточно во други ситуации.Каков и да биде исходот од твојод обид да бидете повторно заедно ти треба да се чуствуваш горда на себе што знаеш што сакаш и се бориш за тоа што го сакаш,но немој при тоа да заборавиш на твоето достоинство.
fancylady

Фем почетничка

1110
Мислења: 45
Зачленет: 20 Окт 2011, 16:28

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter