ТЕМА: Свингери

Мислење 09 Сеп 2010, 14:20

Zaednicki seks pomedju dva bracni para? Ova e nesto novo kaj nas ili jas taka mislam, neznam, no mi izgleda interesno pa sakam da vidam i vase mislenje i sovet....
sirius

Фем почетничка

14
Мислења: 6
Зачленет: 09 Сеп 2010, 13:39

Мислење 09 Сеп 2010, 14:27

t.e swinging :rofl:

ne sum u brak, dosega ne sum imala sansa za vakvo nesto sto ne znaci deka nema da imam :lol: mada sto znam, ke priznaam deka ponekogas si zamisluvam kako bi bilo, iako ne sum bas sigurna deka sum tolku hrabra za takvo nesto :x a i ne sum sigurna deka sakam :emo:
newring86

Сино цветче

852
Мислења: 290
Зачленет: 22 Ное 2009, 15:49
Во животот немора да трчаш - доволно е да тргнеш на време !

Мислење 09 Сеп 2010, 15:25

Па ништо ново, можеби помалку табу кај нас.
Јас доаѓам со маж ми, пријателката доаѓа со маж и', јас легнувам со маж и', она со маж ми...
А утредента сите одиме на излет да си раскажуваме импресии... Аха, сигурно.

Не доаѓа в предвид, ниту со познат, ниту со непознат пар.
Според мене има мал милион начини како поубаво да си ги ослободиш сексуалните инхибиции, него ова.
Не дека е толку глупаво, мене лично ми е смешно.
Познавајќи се себе, целото време низ глава ќе ми минува дека партнерот ми е во соседната соба со друга...
Или можеби треба да сме во истата соба сите, па да гледаме кој како се работи?
Ајде , просветлете ме... :D
Trendafilka

Жолто цветче

123716655
Мислења: 4473
Зачленет: 28 Дек 2009, 16:12
Локација: Barcelona or Nice... someday
Don't Trust Anything That Bleeds for Five Days and Doesn't Die . . .
Што е убав овој свет - онде го*но овде цвет.
Слика

Мислење 09 Сеп 2010, 15:31

Во иста соба сите да гледаме како си се онадуваме меѓусебно :?: :?: :?:
А не, не фала... не ми оди тоа. Си имам граници.
Патем, ова е сигурен начин да си го расипеш бракот, без разлика колку и да се ужива - затоа што на крај тоа уживање од глава ќе ви се удри. Ете така.
Annath

Жолто цветче

22233515
Мислења: 3548
Зачленет: 09 Јан 2010, 17:01
Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.
Слика

Мислење 10 Сеп 2010, 01:57

Не! Во никој случај. Не можам да замислам дечко ми да го гледам пред мене со друга :devil: Ни пак јас со друг и да се осеќам како тоа да е најнормално нешто. Едноставно не можам да се замислам во таква ситуација. Сакам на дечко ми само јас да му бидам доволна за исполнување на сексуалните желби, а не да ни биде потребен и друг пар за да доживееме задоволство. Не гледам каде е тука задоволството. :^)
veri

Жолто цветче

1301247
Мислења: 3037
Зачленет: 14 Јан 2010, 23:08
Life is not about how many breaths you take, but how many moments in life that take your breath away.

Мислење 10 Сеп 2010, 11:27

НЕ во никој случај.Да го гледам дечко ми пред мене со друганема шанси.А исто така и тој не би прифатил да ме гледа со друг.Добро ни е вака,само двајцата нема потреба од повеќе.
aNy-to

Жолто цветче

308257
Мислења: 1043
Зачленет: 21 Јул 2010, 16:02
For the world you are somebody, but for somebody you are the world...

Мислење 10 Сеп 2010, 11:41

Нема шанса да се согласам на такво нешто па нели има други поинтересни начини да се "зачнини" сексуалниот живот на брачен пар па баш на ова да се одлучат :^) :^) :^) :^)
fairy88

Бело цветче

1218
Мислења: 65
Зачленет: 20 Авг 2010, 14:02
Добрите девојки го чекаат Принцот на белиот коњ, лошите девојки го чекаат Милионерот во црн мерцедес, паметните девојки сметаат дека и двата лика се Измислени!

Мислење 10 Сеп 2010, 12:21

Хмм абе јас првин тројка би пробала да не одам преку ред ако ми се бендиса сега тројка за пред брак па после во брак не се знае ;)
Pla4ka

Сино цветче

5210
Мислења: 226
Зачленет: 26 Дек 2009, 18:45

Мислење 11 Сеп 2010, 01:49

Cisti gluposti ! Se soglasuvam so fairy88, postojat mnogu nacini da se "zacini" eden seksualen zivot, a ne ovakvi gluposti! Toa e inima ,ne znam kako nekoi bi mozele da spodelat takvo nesto so drug par,poznat ili nepoznat.... ccc I ne se soglasuvam deka ova razmisluvanje se temeli na toa sto sme mala zemja,ili nerazviena ili ne znam tamu sto! Mislam deka treba za site da vazi! Pozdrav devojki :)
Tadija

Фем почетничка

104
Мислења: 27
Зачленет: 11 Сеп 2010, 01:22
Локација: Скопје

Мислење 11 Сеп 2010, 02:28

Trendafilka напиша:Па ништо ново, можеби помалку табу кај нас.
Јас доаѓам со маж ми, пријателката доаѓа со маж и', јас легнувам со маж и', она со маж ми...
А утредента сите одиме на излет да си раскажуваме импресии... Аха, сигурно.

Не доаѓа в предвид, ниту со познат, ниту со непознат пар.
Според мене има мал милион начини како поубаво да си ги ослободиш сексуалните инхибиции, него ова.
Не дека е толку глупаво, мене лично ми е смешно.
Познавајќи се себе, целото време низ глава ќе ми минува дека партнерот ми е во соседната соба со друга...
Или можеби треба да сме во истата соба сите, па да гледаме кој како се работи?
Ајде , просветлете ме... :D

Трендафилче да не пукниш ме изнасмеа....како луда се смеам на овој твој пост.....ц ц ц цела си откачена :lol: :lol:
annnni

Жолто цветче

485506
Мислења: 3019
Зачленет: 27 Мар 2010, 18:47
Локација: lost in my love location with my honey....
Слика

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 10 гости

Site Meter