Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Еве неколку , ќе каже Плавуша дали нешто не ми одговара во постот
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Еве нешто од мене Само што дава само 5 слики па ќе ставам уште во друг одговор
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Спојлер овие ги носам на сред коса ко хипик освен големото и овие....посебно ми се свиѓаат цветните кига така ги носам баш се винтеџ...или па на врат или на панталони еве вака со омилените шорцеви ракавици без прсти за коса
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Најубавото (според мене) и најскапото нешто во мојот плакар е фустанот Су Вонг од дечко ми за 18 роденден. Едноставно го обожавам...Многу ми е префинет и нежен...
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Со оглед на тоа што дечко ми ми купи , веќе ми станаа омилени Се извинувам за горната пижама и за квалитетот ама сликав со камерата од компјутерот.
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Сликиве се од телефон и се страшно неквалитетни, ама може да се види барем малку од неколкуте парчиња облека...
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Спојлер моето омилено кратко фустанче, но го носам само со дебели хулахопки или хеланки затоа што е прекратко мојата омилена сукњичка, маичка, каиш... но не ги носам во таа комбинација бидејќи маичката е широка и мн долга, и ја носам на хеланки, а сукњичката ја носам на обична рамбовка каишот само на фармерки ташничката ми е стара но една од омилените ташнава ми беше една од омилените, но сега не ја носам ми 'рѓоса сиџирот (би ја носеле вие ваква?) најнови
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Сите овие ми се посебни затоа што ми се подарок од дечко ми (освен пликчето)
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Спојлер Спојлер Bandanas rule ! Спојлер Спојлер мојата убава практична ташничка хаха Спојлер Спојлер fav. Badges Спојлер можеби изгледа како црвена али уствари циклама розева е Спојлер ако не се гледа, како плетена блузичка , ја обожавам Спојлер Lots of love, дуксеров стар ми е веќе али го отепав од носење ! ете го и од задна страна Спојлер Спојлер епа и ова го обожавам , на се ми оди ! Спојлер кожичкии Ланчиња : Спојлер Спојлер пентаграм х) Спојлер
Слики од вашите парчиња облека и модни додатоци Еве го Ф. за кое цел ден зборував - фустанчето. Тоа беше љубов на прв поглед и за две недели ќе одиме заедно на свадба (ама не наша) Фустанчето е целото набрано, многу поубаво стои на мене отколку вака празно. На едно рамо е а другата прерамка се префрла преку глава. * Одпозади еден ред од светките е откинат ради мојата немарност.