Ајде да видиме девојки колку ги имате,па можете да ставите и некоја слика од вашите омилени,има многу теми во кои се ставаат слики од вашите модни дидатоци,парчиња облека па зошто да нема и за чанти.... Еве неколку слики од моите омилени чанти... Guci Versace Oваа чанта за на плажа ми ја купи дечкото пред некој ден(да се пофалам) Секако можете да ставате слики и од вашите помали чанти,пликчина, и сл. Спојлер Значи првите две чанти на Guci и Versace не се оригинални (да не се фалам) Се молат феминките да не пишуваат оф-топици,доколку сакаат да знаат од каде е одредена чанта да прашат преку лп и доколку некоја им се допаѓа да стиснат лајк. Темава е одобрена од модераторот
Спојлер Имам уште неколку во плакар ама тие не ми се нешто нај па затоа не ги ставив Спојлер А да, на втората слика последната чанта ми е од Америка
Сакам чанти...Во Бугарија имам останати 3-4, тука имам исто толку, но таа која ми влегува во употреба моментално и најчесто е ранецот од бебешката количка. Све си ставам внатре, така или иначе никаде не одам без бебуша
Ги имам многу, пошто ги обожавам. Еве неколку мои чанти: Малечка чантичка, која ми е многу практична. Една од поновите чанти, ја купив заедно со кафеави чизми. Отстрана е кожна, а средината е превртена кожа. Оваа ми е најновата чанта од Doca. Бојата е неопределено црвена, кон розево (и јас сама незнам каква е бојата )... Оваа е една од постарите чанти, од пред две-три години. Најпрактична и се ми собира во неа. Најизносена од сите чанти ми е.
Eве и друга моја чанта Што убава позадина има ..... Спојлер Стара е 1 год. и е купена во Скопје во трговскиот ..
Не е чанта, мини-чантиче е Во него се чуваат ситни парички, ама со посебно значење е Подарок од драгата феминка Хипи срцката
Ова ти го крадам, таман ќе ми одговара со штиклите нови А еве ја новата ташничка и воедно првата мала која ја имам