epa i ja celo vreme se vrtim u krug idem non stop po doktori vchera bev dva puta da mi mera pritisok koj izleze deka nemam, a ja mislim deka imam, sabaevo pa bev mi vikaa sve e ok nema nishto,ja pa mislim deka neshto ne e u red so mene i plus golem hipohondrik sum ushte od mal...take da toa e toa i ja se trudim da ne mislim pa sea kje vidimo
vchera praev kompletna krvna slika i sve beshe ok a ja pak ne se osekjam dobro neznam vishe sve mislim deka neshto ne e u red so mene...matichnata mi dade uput za na psiholog...neznam dali e organska prichina ili svarno anksioznost
Luge jas mozi sum dosadna ama denes koga stanav se osekav super posle 12 h popladne pocna da me faka panika odev na cas po angliski i kako gradite da me stegaat koga me fate panika misle srcev udar ke dobijam I koga bev na casot kako izgubena se osekav kako slusam a nemozam da se skoncentriram kako da ne sum tamu . Jas se mislam nesto mozoko mi e osteten ili imam tumor pa nemozam da razmisluvam kako treba. Neznam kaj vas kako e ama dali vi se cudni lugeto okolu vas . I nekako se osekam kako da se izgubev i nemozam da se probajdam koga ke se vidam vo ogledalo kako drug covek sum . Uffff ova mi e najlos period vo zivotot . Kako ke go nadminam .
Mislam deka e ankcioznost ama ti ispitAj si ako sakas mozi ke te smiri toa. Site mislime deka ne e nesto vo red ama toa ni e od ankcioznosta . Probaj joga ima na youtube pisi yoga for anxiety
pa sum ispital sve i ete vchera praev krvna slika ok beshe i na ushno bev i toa beshe ok svite mi vikaa od psihata ti e toa shto mislim non stop sve ok ja katastrofa se osekjam...
И мене најтежок дел ми беше кога се гледав во огледало и како да бев некоја друга и многу чудно чувство е,те разборам..ете повеќе не етака,значи поминува.
Ke pomini mora da bidam jaka . A tebe fala ti mnogu za pozitivnosta golem kiss ti prakam od Australija
Go napravev testot i mi se padna poveke od 40 ups ankciozi ste i toa mnogu . Amn neka si odi ovaaa glupa ankcioznost
Znaci kolku silna rabota e psihata... Strasna rabota. Nemozam da sfatam kako od samata misla osekame steganje vo gradi, bolka ili nesto drugo I toa samo od strav a zdravi sme. Aman vise ovie glupavi paniki. Ma daj boze da se samo paniki pa si velam..
E kako mozi vo testot da imas nula poeni ili 20 oti i toa go pisuva koga moras da odgovoris so da 2 poeni i ne 1 poen a prasanja nad 30? Inace jas imam 42 za malku nemase da bidam anksiozna haha
Ќе се додадам и на овој коментар. Значи здравјето е пред се. Нема оправдувања кога е во прашање здравјето. Ккако што прочитав по твоите коментари, ситуацијата твоја е сериозна и мораш да посетиш психијатар. Многу тешко дека само со јога , вежбање и слични работи ќе го победиш ова. Маж ти исто така нека ја сфати озбилно твојата положба и заедно посетете доктор, и заедно ќе го решите овој тежок период.
Ни под разно веке не читај глупости по нет и гоогле, доколку сакаш да бидеш здрава личност. Доколку имаш некој проблем, физичка болка обрати се кај матичен доктор. Ако вака продолжиш ќе си наштетиш премногу и ќе паднеш во депресија. Јас бев истиот како тебе и сега се борам со депресија и анксиозност за глупости. Поз