@izmislena не се согласувам со тебе , Еволушн под 250 денари не се , јас баш сега пред 3-4 месеца купував црна теѓет и ептен од ДМ на попуст 199 денари ја најдов и тоа беше на попуст 40%. Квалитетна е да , ама ако некоја има многу долга коса незнам баш дали ќе и се исплати да даде 1000 секој месец за фарба. @Принцезичка1 пробај стави со фарбата 12% хидроген прво пробај вака и мислам доста ќе се осветли , не ставај одма бланш зашто ќе ја изгориш косата. Пробај прво со хидрогенов па пиши каков резултат ќе добиеш
И јас знам дека испод 250 ден па и повеќе , нема Еволушн Баш ќе побарам во Буњаковец , ако е толку Фала Измислена
Здраво девојки мојата талентирана фризерка пред два месеци премногу ми ја затемне косата најтемна кафеава скоро црна, сакам да си осветлам за две нијанси што мислите дали со 12% хидроген и фарба во нијанса светло кафеава еволушн би ја осветлила???
За жал не. Темна кафена или црна тешко дека може само со хидроген да се осветли. Ќе ти осветли на тој начин коренот само а надоле ќе ти остане иста , па ќе бидеш шарена во косата. Смени ја фризерката , таму ќе ти ја осветлат со бланш прво па со фарба. @Karmina1989
Само LAKME и тоа фризерката ако ми ја прави косата. Неколку пати пробав сама да се исфарбам и многу бев шарена. Мој совет е да не користите Палете фарби зошто по составот се исти како 'кната.
Има кератински бланш за коса кој не ја оштетува косата многу,не се загрева и јас имам прамени правено со таков,ке си прашаш фризерката што ке те прави
Искуство некој со Ехотонот или да ми препорача нешто друго , се фарбам со Еволушн 11.11, првиот пат е многу убава на сиво но после две миења косата ми е на портокалово :'(
Se izvinuvam za latinicata, od mobilen sum. Vekje sum svetlo portokalova, so malku potemni vrvovi na kosa, no i mojata prirodna sredno kafeava na koren. Ova mi e "hair goal". Predlozi za boja, za da ne izlezam crvena ko domat ili kako morkov? Blagodaram odnapred.
Здраво Барам совет каде може да се набави фарба за коса со зелена боја,дали е подобро со colour shampoo или со фарба затоа што ми е прв пат.Доколку има некој кој се фарбал со зелена или сина боја нека сподели искуство.