Вчера ја земав оваа од Авон, преубаво мириса. Ја измив косата, многу ми беше мека. Треба да стои 1-10мин, јас 3 само, не ми се чекаше, Нареден пат ќе ја држам повеќе и ќе ви пишам дали има резултати.
Си ја купив оваа по симбочична цена од 90 ден. Преубаво мириса на кокос ,ќе ја пробам па ќе пишам резлутати
Здраво, сакам да ми препорачате некоја маска, сакам да почнам да користам до сега немам никаква користена бидејќи имам прилично ретка коса и имам голема желба да имам долга коса и никако не можам да ја исчувам. Па бидејќи ми е слаба би сакала да ми препорачате некоја што стварно има ефект не е битна цената само да има ефект .. Инаку имам 16 години и имам голема страст и желба уште од мала за долга коса... Фала вии
Маската на Haircare со лен е прекрасна. Ефтина е, 300ml и многу подобра за мене од останатите што сум ги купувала, пример на Gliss, Dove.
Имам сува, не многу оштетена коса, со сјај и океј се расчешлува. До сега ја користев Subrina, ама се презаситив и сакам да сменам. Каква маска би ми препорачале? По можност некоја што мириса долго и убаво. Субринава ми мириса дури и до 2-3 дена.
@Elena69221 @monnii-4 Сигурна сум дека се поефтини од 500 денари, нема шанси да се толку. Околу 150-200 е шампонот и регенераторот е таа цена, а маската е нешто поскапа 240 мислам беше . Јас ги имам пробано шампонот и регенераторот и гарантирам дека е прекрасен мирисот и траен можеби не 3 дена ама мене со сигурност ми беше 2. Го користев тој за нормална коса и за оштетена и двата типови ми одговараа
За роденден ја добив маската од Авон со шеа путер и можам да ви ја препорачам. Ја прави косата мека, преубаво мириса, ама не препорачувам да ја ставате на коренот, само на врвовите. Преубаво мириса. Мене косата ми е природно права и ако ставам на коренот нема да имам волумен, ама ако имате виткана коса мислам дека може да пробате.
подобро нешто од оваа маска немам видено, ја користам откако тетка ми ми ја подари за роденден од април месец значи, се става на измиена коса и се остава да делува 15мин, мрсничка е и подолго се измива, но затоа косата ми е како свила после тоа, немам потреба од никаков чешел дури и сабајле кога ќе станам од спиење само со раце поминувам низ косата и немам никаков вртлог вака зимно време бидејќи нема шанси да седам 15мин со мокра коса, ја поминувам цела коса и ја оставам околу 2-5мин додека се бањам и ја мијам, и сепак го има истиот ефект прекрасно мириса, и мирисот трае дури и 2 до 3 дена после миењето фактички до следно миење неверојатно, е тоа што ми е при крај и во ниеден маркет ја немам видено е проблем се надевам ќе ја најдам пред да ми се потроши
Јас ја имам користено оваа маска,ја имав купено од ДОН,не знам дали уште постои затоа што маркетот од каде што ја купив се затвори.Но мене маската не ми се погоди баш,повеќе ми одговараат маските од генера