Како се прави кога некој има напишано коментар, а во коментарот има едно зборче во друга боја а не црна и кога ќе кликнеш на тоа зборче ти отвара некој линк?
Ќе го подвлечеш зборот на кој сакаш да биде линкот и стискаш на синџирчето горе, кај мене на мобилен е под опцијата B (Bold). Ќе ти се појави празно место и таму го пејстираш линкот што сакаш да се отвори кога членот ќе стисне на тоа зборче.
Епа исто како кога сакаш да копираш нешто, од компјутер нели со десен клик се подвлекува, а од телефон само држиш на зборчето. Не замараш, уживај. Доколку уште нешто не ти е јасно, слободно прашај.
Тешко тебе со мене Кога го селектирам или подвлекувам (би требало тоа да е исто) зборчето и кога одам на опцијата B (Bold) ми го болдира селектираното (подвлеченото) зборче. Не ми се појавува никакво празно место
Хахаха, не на Болд, него на тоа под него синџирчето треба, нели има едно обично синџирче и едно со икс. Треба на тоа обичното да стиснеш.
Леле Кечапе, значи ја збрка уште повеќе. @Rabbit Селектирај го зборот, оди на седмиот знак (би требало да е или седми или деветти). Како што рече синџир има. Само стави линк и готово.
Како си ме збунил со тоа "кај мене на мобилен е под опцијата B (Bold)" Не сум плавуша за тоа ќе се извадам на тоа колку ни е двосмислен јазиков хаха
Mene me interesira zosto se izbrisani nekoi mislenja od temata za grkot a nekoi se ostanati ? I zosto od drug clen gi nema mislenjata ? Fakticki pisuva, se pokajuva ,i prijavuva za da se delete,a nasine stojat kako nie dve da si prajme muabet a vsusnost clenot da ne go imenuvam nego ste go izbrisale,i konkretno nekoi komentari bea radi toj toa sto go pisa, i ustfari zosto se mislam i pisuvam tuka ?,toa od sekogas taka bilo, brisite i ostavate toa sto vas vi odgovara
Во лентата кај смајлињата. Стојат прво тие, па за да прикачиш слика, за да прикачиш видео и на четвртата опција имаш спојлер.
Кога ќе биде некое мислење избришано, треба да се објасни зошто е избришано. Не така, му текнало на модераторот ќе избрише и ајт.
Модераторот очигледно си има омилени членови и таму се е дозволено а на нас другите одма се бришат мислења, се преместуват
@ivory, можеби си во право, ама на ништо не личеше што низ сите теми и се обраќаше, цитираше и ја провоцираше Баба Рада. Доколку си имате нерасчистени сметки решете си го тоа преку лп, а не по темите. @iloveyou29, доколку мислењето не е на место, се брише без разлика кој член го пишал.