Сте се замислиле ли некогаш: што ако беше тој тука, или како би ви било да сте останеле со некој бивши? мислам да не се разбереме погрешно: си имам дечко, го сакам премногу, врската ни е супер, не сум го изневерила, не би го изневерила, тој е оној со кого сакам да оформам семејство и се тоа, но некогаш се навраќам на една личност од моето минато. Таа личност ми се провлекувала низ сите врски после неа со прашањето што ќе беше ако тој беше тука? Со личноста имав грозна врска, љубомора, караници, тој- Битола јас - Гостивар, подоцна тој замина во странство и со тоа заврши нашата врска, но ... Незнам, имам се што ми треба, да не речам имам совршен дечко ( нема совршенство, али блиску е до тоа), но пак понекогаш си размислувам што ќе беше тој да беше тука.
и јас имав еден сличен и искрено не сакам да е тука не го сакам ама не знам што би се случило да почне да ми досаѓа hock: hock: hock:
Еве на пример кога ќе си помислам што би било да бев уште со тој прв дечко шо ми беше (долго одевме), си смеам самата на себе си како сум можела со него да одам. И си викам можда нема да беше ваков каков шо е сега да бевме уште заедно, ама се согласувам дека за едно нешто тој беше во право: НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВА.
дрн дрн дрн......... (и 438273 други зборчиња) би завршила: НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВА. п.с. Со тебе сум Хипи :mrgreen:
Неколку шо ги имав 2-3 се не се многу би му кажала дека премногу ми е жал што сум била со нив и што сум трошела време со нив на караници, на љубоморни сцени, на триста глупости што сум ги доживеала и не сакам да бидат повеке никогаш во мојот живот дека сум среќна што не сум со нив
Ако беше тој сега тука ќе беше мртов од татко ми бидејќи ми залепи шамар и тоа псоле нашето раскинување!
Eх да беше сега тука ке го натерав да го намести новото казанче за шољата зашто е купено веке еден месец и така за украс ми стое па невозможен е за некои работи...
E i jas da si kazam nesto ako bese tuka bivsiot mislam deka ke mu go smenev licniot opis po se sto mi napravi :evil:, imase i ubavi raboti ama se sto je ljepo kratko traje.Za sekunda se urna se sto bese ubavo,i sto napravi poveke da go pamtam po loso nego po ubavite raboti pominati zaedno :roll:
да беше тој сега тука ке му кажев дека го сакам најмногу ..зашто додека бевме заедно бев премногу ладна со него ..не изразував чуства иако тој беше многу нежен со мене и премногу ме сакаше како и јас него
Da bese toj sega tuka bi go gusnala i bi mu kazala izvini zasto preterav sinojka sto mu se nalutiv tolku mnogu za gluposti i sto sme sega skarani sto go pustiv da si odi a veke mi fali edvaj cekam da me pobara kako sto mi rece a ako ne jas nego ke go pobaram ufffff uzasno mi fali sakam da se smirime sto pobrzo
Да беше сега тој тука... не би размислувала за него.. туку и да сака да комуницираме тоа би било само формално.. инаку, ми се случи баш тоа.. после пола година со сегашниот дечко, бившиот ми се јавува и ми бара да се смириме,а пред тоа тој ми раскина... мислам, смешна ситуација... значи едноставно би го игнорирала или избегнувала кога би бил тој тука ... :evil: ilent:
Никогаш да не си велам никогаш ама не сум се нашла у ситуација да си го барам бившиот. Било поминало АМИН, си имал он свое време кога сега незнал како да се понаша и да цени што има, чао пријатно довиџења, зарем не е така!? Да е бил вреден ке сме биле уште заендо...така да моментално ми е супер сама, без ниеден бивши ни идни чил оут најдобар статус...
Da bese sega toj tuka, bi go pratila da mi kupi Tost bidejki sum mnogu gladna :? a me mrzi da izleguvam i sama da si kupam, uhhh sto bi sakala navistina da se pojavi bidejki mnogu mi se jadeeee i toa samo TOSTTTTTTT.
i jas ke go pratev mojot po tost da bese tuka cudna rabota,koga ke sme zaedno so denovi,nekogas znae da ti zdosadi,si mislis-e da nebese tuka,ke idev do vamu,ke se videv so ovaa drugarka itn,ama samo eden den sto ke go nema odma mi fali,i nigde ne mi se ide sakam da sum so nego
Леле подобро што не е. Не ми се верува колку оглупавил последнава година-дена. Каде ли згина интелигенцијата??