ТЕМА: Интернет неверство

Мислење 05 Фев 2012, 23:25

Никогаш не ни се случило тоа.Ама баш никогаш.
А и сега немаме фб,не поради такво нешто туку поради тоа што сакаа да не разделат,но и со сите свои сили не успеаја!
Сепак љубовта победува ;)
Ammy.Lee

Жолто цветче

1092641
Мислења: 1227
Зачленет: 31 Јул 2011, 17:56
- Љубовта е направена од една душа која што живее во две тела - Aristotel

Мислење 23 Фев 2012, 12:02

maca99 напиша:I mene mi se ima sluceno slicno nesto samo sto ne sum vo brak.i jas se pocuvstvuvav srekjna i mi godese koga doznav deka mu se dopagam i na nekoj drug osven decko mi so koj sme vo dolga vrska .srekja ne se sluci nisto ozbilno zosto prekinav na vreme oti mn si go sakam decko mi :inlove: a komplimentite od drug samo mi laskaa.mozebi zasto vo posledno vreme nekako i ne dobivam komplimenti kako porano od decko mi,se e vo trka so vremeto i dvajcata na rabota plakanje smetki itn itn.NO mnogu bi me povredilo koga bi doznala deka toj se dopisuval so nekoja duri i nisto da ne se slucilo,a zamisli isto i tebe bi te povredilo koga bi doznala deka eve maz ti deli komplimenti ili nekoja mu deli na msn skype itn...Zatoa osekam griza na sovest oti TOJ ne zasluzi zad grb da se dopisuvam so drug :sweat: :worried:

Cамо сто сум долго мазена, и искрено мојот однос со мојот сопруг знацително се подобри после тие интернет глупости, сега знам дека го сакам безусловно, највисе на свет!!! Cе залјубив во мојот сопруг повторно!!!
cheesecake

Фем почетничка

01
Мислења: 13
Зачленет: 19 Дек 2010, 21:47

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter