Многу пати на многу сајтови за жени имам прочитано прашања од типот: Како се бакнувате кога се мувате? Со јазик или само се допирате со усните т.е. се „лапате“? И сега сакам да ми одговорите... На пример јас само се „лапам“... а со јазик само со дечкото и така.
Леле луѓе што ви е? Како без јазик? Тоа е најубавото и највозбудливото во бакнувањето. French kiss rocks!!!!! hahaahah
ХахахахаХ епа да друкше е со јазик Али ја само со дечко со јазик а кога се мувам само се лапаммм и такааааа ве сакам срцкии
Pa mene ne mi e jasno kakvo e toa muvanje bez jazik? Pa ima luge sto i so majkite se bacuvaat vo usta, za sto se smeta toa?
Luge ne se razbrame jas kazav vo smisla deka nemozam da podnesam koga negoviot jazik e skroz piknat vo mojata usta... a onaka da si gi isprepletuvas jazicite normalno pa kako inaku onaka samo cmoook
Wow ja mislev deka toa lapanjeto bez jazik samo na spanski serii go ima koga se bacuvaat nekoi stari glumci,abe ideme samo so jazik nie sea ke si igrame nie drndupka ke se cmokame
Јас уште се немам бакнато,не знам како оди тоа... Глупава,цело време мислев дека и обете се бакнување (лапање,ама гаден израз брее)...и каков е тој бакнеж со дечкото без јазик?!Македонски?!Хахахаха...Ако не ти чини,ич не се бакнувај,не сега дрндупки,половични работи! До душа што знам јас,мала сум,никогаш не сум се бубнала!
ма и едното и другото зависи од личноста не сакам секој да ми го пика јазикот како што се некои веќе в крајници да му го осеќаш