ТЕМА: Како се прифатени лезбејките/бисексуалките кај нас?

Мислење 25 Окт 2010, 22:05

Баш ме интересира кој шо мисле за лезбејките/бисексуалките!
RodenaSoGreska

Бело цветче

305
Мислења: 73
Зачленет: 12 Окт 2010, 20:23
Ги сакам оние кои се присутни во мојот живот и го прават неверојатен. Истовремено им се заблагодарувам на оние кои го напуштиле мојот живот и го направиле фантастичен...=))

Мислење 25 Окт 2010, 22:10

RodenaSoGreska напиша:Баш ме интересира кој шо мисле за лезбејките/бисексуалките!

Абе никој нишо не мисле ]:)

Малку редактирај го прашањето со литературен македонски!!

А за тоа што мислам..Во секој случај ништо лошо.Секој си е господар на својот живот и може да си го живее како што сака и милува..
Zamzara

Бело цветче

2419
Мислења: 85
Зачленет: 16 Авг 2010, 00:47
Boze cuvaj me od prijatelite, od neprijatelite se cuvam sama!!!

Мислење 25 Окт 2010, 22:14

:D добро де мислев кој како гледа на тоа женско со женско
RodenaSoGreska

Бело цветче

305
Ги сакам оние кои се присутни во мојот живот и го прават неверојатен. Истовремено им се заблагодарувам на оние кои го напуштиле мојот живот и го направиле фантастичен...=))

Мислење 25 Окт 2010, 22:15

секој има право на живот ... па дури и мислам се да станам БИ :$ :lol: па некако интересно е :)
laLolA

Фем почетничка

23
Мислења: 5
Зачленет: 31 Авг 2010, 14:21

Мислење 25 Окт 2010, 22:17

од мене имас целосна подршка треба се да се проба у животот нели
RodenaSoGreska

Бело цветче

305

Мислење 25 Окт 2010, 22:20

Абе срцка изјасни се убаво,немој да ме шеташ по подруми,немој да ме тераш да ти ги вадам зборовите со клешти..Изјасни се мајку му стара!! Демократија владее и на форумов не врткај како Киша око Крагујевац што би рекла една наша форумџика..
Видов во една тема исто имаш пишувано за секс со женско,(тоа е и твојот 2 пост на форумов)па сакаш со муабетов да се изјасниш како бисексуалка или? Ако веќе си тоа признај изјасни се па ќе развиеме некоја дискусија,вака ми е многу сиромашно, ептен пелтечење ќе биде.

Ноу хард филингс, ама 3 мислења и сите 3 за бисексуалност и лезбејки,башка и аватар таков!!! Искреност ќе ве молам!! Тоа се поштуе!!

П.С. Се извинувам за жаргонскиве изрази :rofl:

ЕДИТ: Башка името :^)
Последна редакција: Zamzara на 25 Окт 2010, 22:22; редактирано еднаш.
Zamzara

Бело цветче

2419

Мислење 25 Окт 2010, 22:22

Добро де бисексуалка сум!

Па шо да правам сега таква сум си :) и уште по искрена да бидам ногу повеќе ме привлекуват женските одколку машките (машките скороп ич не ме привлекуват)
RodenaSoGreska

Бело цветче

305

Мислење 25 Окт 2010, 22:26

RodenaSoGreska напиша:Добро де бисексуалка сум!

:rock:
Ко призна пола му се прашта!!!!
Ти кажав твој живот твој избор!! Од нас обичните сте побогати со едно искуство!! Немам ништо против таквите личности!!
Zamzara

Бело цветче

2419

Мислење 25 Окт 2010, 22:50

Јас лично немам никакво лошо мислење, ниту пак предрасуди, кој како сака така нека си живее, на кој со кого му е поубаво така. И јас би сакала да имам некое вакво искуство, чисто за да не се прашувам понатаму во животот што сум пропуштила.
Искрено ме интересира некоја која имало вакво искуство да ни сподели, да ни раскаже како е ,што е, немора само за сексот со женско ,може и општо како се одвива една таква врска и слично...
didija

Сино цветче

6130
Мислења: 222
Зачленет: 12 Јан 2010, 14:15

Мислење 26 Окт 2010, 21:14

RodenaSoGreska напиша:Добро де бисексуалка сум!

секоја чест на храброста, ја немам ништо против сексуалната определба на луѓето, ама долколку си ги прочитака сите коментари на темите секс со женско и сл. ке видиш дека сите се изјаснуваат дека `ТОА ЗА НИВ Е БОЛНА РАБОТА` |( мислам доколку е болна работа нема шо да пишуваат во темата. Јас имам пробано со женско и беше супер, мислам неа барем можиш да и речиш леле колку е убав онааајј :D и нема да ти се налути, доколку ова му го речам на дечкото ќе ме отера у три п**ке материне :D позз
red

Сино цветче

8184
Мислења: 480
Зачленет: 26 Авг 2010, 20:03
Локација: Во реалноста . . .
Големите успеси и големите љубови, бараат големи ризици . . .

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter