ТЕМА: Како се запознавте со вашата љубов?

Мислење 02 Дек 2009, 01:44

Primetiv deka nema vakva tema na forumov,pa posto smetam deka e interesna ,a posebno mojata prikazna ...eve jas ke ja kazam prva ,a vie povelete ponatamu.

Jas so mojot soprug ,so koj sum vo brak 5 god.se zapoznav preku MIRC,na internet.
Jas sum od Kumanovo,a toj od Bitola .
Otkako ednas so drugarka mi se dosaduvav vo internet kafe ,go otvoriv mircot i sakav so nekoj da pravam muabet da mi pomine vremeto.
Bidejki kanalot MK bese baniran ,otidov na kanal Bt i tamu barav na koj da mu pisam.
Site bea so otkaceni nikovi,a posto sakav seriozno so nekoj da napravam muabet ,koj nema da e za sex ili slicno ,go vidov negoviot nik koj sodrzese ime i godini.
Mu pisav i pocnavme da zborime.
Toj rabotese vo internet kafe,togas i sekoja vtora vecer bese na rabota.
Sekoja vtora vecer se naodjavme na internet i pravevme muabet soi satiiiiii.
Posle mesec dena takvo tempo,se dogovorivme da se vidime i pominavme eden strasten vikend na bregovite ne Prespanskoto Ezero.
Se gledavme sekoj ili sekoj vtor vikend.Toj doadjase vo Ku ili jas odev vo Bitola ..
Mi citase poezija preku telefon i pravevme smetki od po 4 000 denari. :oops:
Posle 8 meseci na Sv.Valentin (14.02.2004g ) me zaprosi so prsten ,vo restoran so eden kup ludje.
Napravivme svadba na 23.10.2004 god,a najubaviot del e sto nasiot sin se rodi na 14.02.2008 god. na denot od prosidbata ,tocno 4 godini potoa.
Se sakame i den denes.
Ne pominal den ovie 5 godini da ne se vidiem ili slusneme.
Sega sme troica ,a naseto semejstvo ke bide celosno koga ke ni se rodi i vtoroto dete.
I dvajcata sakame sto pobrgu da se sluci toa,ama bidejki sme so edna plata(negovata) finansiski sme nemocni :cry: i ocekuvame podobri vreminja.
Ziveeme skromno ,no so mnogu ljubov ,koja ja prenesuvame i na nasiot sin koj iako nema uste 2 god.znae da kaze:TE SAKAM! :P
babyketi

Жолто цветче

29432
Мислења: 1284
Зачленет: 29 Ное 2009, 04:35

Мислење 02 Дек 2009, 20:21

Mozam da kazam samo edno WOWWWW, zarem navistina postoi takvo nesto :)
bas mi e milo za vas, i se nadevam deka se taka ke vi prodolzi a vi posakuvam se najubavo
pozdrav
saraaaa

Фем почетничка

30
Мислења: 7
Зачленет: 02 Дек 2009, 18:50

Мислење 02 Дек 2009, 21:39

И јас го запознав преку нет :D
malecka15

Бело цветче

360
Мислења: 93
Зачленет: 27 Ное 2009, 21:04
When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Than I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me!

Мислење 02 Дек 2009, 21:58

Saraaa nema zosto da ne sum iskrena!
Imam 32 god.i sum majka ,pa ne mi lici da sum neseriozna.
Drago mi e sto mojata ljubovna prikazna ti se dopadja .
Ti posakuvam i ti sto pobrgu da si ja najdes vistinskata ljubov,ako toa ne si go napravila do sega!
Pozdrav i sekoe dobro!
babyketi

Жолто цветче

29432

Мислење 03 Дек 2009, 19:35

i jas ke ti napisam edno woooww navistina mnogu ubavo me voodusevi vasata ljubov :D vi posakuvam sreka ponatamu vo zivotot se sto sakate da vi se ispolni
a sega za mene jas so mojata ljubov se zapoznav preku negovata bratucetka onaka sosema slucajno izlegovme na kafe potoa sleduvaa nekolku poraku i posle edna nedela pocnavme vrska koja trae 5 godini i sum mnogu srekna so nego se cuvstuvam sakana ispolneta i se nadevam taka ke bide i ponatamu i cel zivot ke bideme zaedno ke si imame deca i ke se sakame
soledad

Сино цветче

9091
Мислења: 337
Зачленет: 19 Ное 2009, 13:04

Мислење 03 Дек 2009, 19:50

SOLEDAD ...FALA za ubavite zelbi.....
Ti posakuvam sreca so decko ti...iako si mlada (20g.)kako sto stoi vo tvojot profil sepak ponekogas ljubovta zapocnuva rano.
Moj sovet ti e da ne brzas i da tecat rabotite postepeno.
Poz.i sekoe dobro!
babyketi

Жолто цветче

29432

Мислење 03 Дек 2009, 20:56

fala ti i tebe kaj mene ljubovta zapocna mnogu rano na 15 god.toj mi bese prv i edinstven decko da sekako ne brzam porano bev mnogu optovareno so sto vo idnina ama sega ne se sto treba ke si dojde pozdrav i do tebe
soledad

Сино цветче

9091
Мислења: 337
Зачленет: 19 Ное 2009, 13:04

Мислење 03 Дек 2009, 21:37

Soledad BRAVO sto si go smenil astavot!
Poz.
babyketi

Жолто цветче

29432

Мислење 05 Дек 2009, 04:07

Jas so mojata ljubov se zapoznav pred tri godini,ama togas ne mislev deka on e ljubovta na mojot zivot...mi trebase malku vreme da go sfatam toa i da pominam niz nekoi raboti koi mi go doteraa pametot. No, najvazno e sto sega znam koj e ljubovta na mojot zivot i go cenam poveke od sekogas i ke gledam toa taka i da ostane. Pozz do site i vi posakuvam mn sreka vo ljubovta...
RainBow

Црвено цветче

6758937
Мислења: 9894
Зачленет: 03 Дек 2009, 16:27
"Таму каде што се љубиме никогаш не е ноќ..."

Мислење 05 Дек 2009, 19:05

RainBow mnogu sreca vo ljubovta i za tebe!
Mnogu e ubavo koga covek ,ne samo ke ja najde,tuku i ke ja prepoznae vistinskata ljubov....
Ti posakuvam se najubavo!
babyketi

Жолто цветче

29432

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter