Jas so mojot soprug ,so koj sum vo brak 5 god.se zapoznav preku MIRC,na internet.
Jas sum od Kumanovo,a toj od Bitola .
Otkako ednas so drugarka mi se dosaduvav vo internet kafe ,go otvoriv mircot i sakav so nekoj da pravam muabet da mi pomine vremeto.
Bidejki kanalot MK bese baniran ,otidov na kanal Bt i tamu barav na koj da mu pisam.
Site bea so otkaceni nikovi,a posto sakav seriozno so nekoj da napravam muabet ,koj nema da e za sex ili slicno ,go vidov negoviot nik koj sodrzese ime i godini.
Mu pisav i pocnavme da zborime.
Toj rabotese vo internet kafe,togas i sekoja vtora vecer bese na rabota.
Sekoja vtora vecer se naodjavme na internet i pravevme muabet soi satiiiiii.
Posle mesec dena takvo tempo,se dogovorivme da se vidime i pominavme eden strasten vikend na bregovite ne Prespanskoto Ezero.
Se gledavme sekoj ili sekoj vtor vikend.Toj doadjase vo Ku ili jas odev vo Bitola ..
Mi citase poezija preku telefon i pravevme smetki od po 4 000 denari.
Posle 8 meseci na Sv.Valentin (14.02.2004g ) me zaprosi so prsten ,vo restoran so eden kup ludje.
Napravivme svadba na 23.10.2004 god,a najubaviot del e sto nasiot sin se rodi na 14.02.2008 god. na denot od prosidbata ,tocno 4 godini potoa.
Se sakame i den denes.
Ne pominal den ovie 5 godini da ne se vidiem ili slusneme.
Sega sme troica ,a naseto semejstvo ke bide celosno koga ke ni se rodi i vtoroto dete.
I dvajcata sakame sto pobrgu da se sluci toa,ama bidejki sme so edna plata(negovata) finansiski sme nemocni
Ziveeme skromno ,no so mnogu ljubov ,koja ja prenesuvame i na nasiot sin koj iako nema uste 2 god.znae da kaze:TE SAKAM!