Во нивните зборови те сакам,ти си ми најважна ова она.... Не дека не му верувам на дечкоми ама едноставно некогаш имам чуство дека со мене иде од корист али на моменти сигурна сум дека ме сака.Пред да се фатам со него кога бевме другари не ми изгледаше како човек сто знае да сака. Вчера после караницата што ја имавме ми кажа работи што до сега не ми ги кажал никогаш.Едноставно сум тип на девојка сто не верува многу во машки посебно кога викаат те сакам
Епа на дечко не можеш да му веруваш само ако кажува дека те сакам. Треба малце повеќе да се потруди да докаже дека тоа што го кажува е вистина. Јас многу му верувам на дечкото, врската ни се заснова врз меѓусебна доверба, искреност и почит, можеби за тоа од ден на ден ни е се поубаво. Абе си го САКАМ НАЈМНОГУ НА ЦЕЛ СВЕТ Ама ти кристи запамети дека треба да му бараш дела, а не зборови.поздрав
јас намојот му верувам се додека не го докаже спротивното па после довербата тешко се враќа... на те сакам не може да веруваш ама на делата на мали ситници и тоа како им обрнувам внимание...
Јас на својот му верувам 99%, додека пак 1% во мене е сомнежот Знам дека ме сака бидејќи многу пати ми има докажано ама сепак 100% доверба не смееме да имаме во никој Па зарем и ние во самите себе имаме 100%доверба? Јас мислам дека немаме бидејќи многу пати и самите сме си се изненадиле од некоја наша постапка за која подоцна се каеме
И јас не сум тип на девојка што им верува на машките но на дечко ми му верувам,бидејќи тоа што ми го кажува го потврдува со дела!
Му верувам но не 100%, па секогаш постои можност да се случи тоа.Па луѓе денес неможе човек сам на себе да се верува,не па на друг.Понекогаш се изненадувам самата себеси со некои постапки,така да не би ме изненадило кога би се случило тоа.Моментално немам причина да мислам дека ме изневерува но кој знае со сигурност....се си бива нели ?
Верувам доволно за да бидам со него... не постои човек во кој верувам 100%. Мене ми се поважни неговите дела, отколку неговите зборови. Џабе му е цел ден да ми се лигави како ме сака, не можи без мене, сака да има деца со мене.... бла бла бла, ако не ме почитува или ако ме изневерува.
Дела,а не зборови...од нив заклучуваш дали треба да веруваш 100% или не... Кај мене има премногу дела кои покажале дека тое е тоа вистинското и затоа целосно му верувам на дечко ми!
На никој и ништо не треба да веруваме 100%. Посебно на дечко. Секогаш има одредена доза на несигурност. Некако најслаткоречиви се кога сакаат да добијат нешто. Искрено не верувам секогаш кога ќе ми рече ТЕ САКАМ. И претерано повторување на тоа не е добро. Се познава кога некој е заљубен и вистински сака, тоа се гледа по постапки, па дури и во очите.
Сакам да мислам дека имам некоја доза на резерва во себе, ама... Се си мислам дека му верувам 100%, иако знам дека не треба. Ај се надевам дека нема да ми се врати и да ме гризне за га*от
Да речеме му верувам не баш 100%, приближно толку, затоа што како што и други некои рекоа дека треба се да е со резерва. Таква сум, на никому не му верувам тотално а тој процент го има тотално заслужено, цела година сум третирана како принцеза... затоа и многу си го сакам, НАЈМНОГУ хехе
Како сите претходно.99 % . Но јас и помалце може да се каже. Во некоја ситуација неможе да ме излаже па и последно да му е. п.с. Порано повеќе ме лажеше, и почнав се да отркивам,сега е поискрен. Дури и имам докази дека е искрен. Цуце
Доволно му верувам , интуицијата не ме лаже и ниту еднаш не сум го фатила во голема лага , или јас грешам или пак тој е внимателен ..а јас сепак мислам дека е ова второво му се случува многу подоцна делумно да се издаде самиот! Проблемот е што не заборавам , се нешто ме копка и ситници паметам не ми даваат да спијам на мира. Ах таа љубопитноста , ме натера цели шест месеци да се занимавам со глупава случка која детално ја испитував секој ден И тражила си сад гледај Curiosity killed the cat Не ми иде памет никако
Убаво кажано-му верувам ДОВОЛНО!!!! ....и не гледам логика да му верувам премногу, јас ни на себеси ПРЕМНОГУ не си верувам