Znaci da sum na tvoe mesto...nisto nisto ne bi prevzemala!!! Mozebi bi mu dala nekoj znak deka mi znaci seuste, mozebi indirekno i bi mu go kazala toa...da vidam sto on ke napravi! ??? Ke ja ostavi li taa tipka so koja e vo isfrustrirana vrska ili ke ide so tebe? Nemoj nikako, znaci nikako da se zameruvas so devojkata, ednostavno odbi na gluposti i podobro koncentriraj se te. vidi kako on ke reagira ako ti otvoreno mu gi pokazes custvata.Veruvaj deka samo poradi ljubovta se pravat cuda ! Ako on e zaljuben i nemoze da izdrzi bez tebe, ke ja otkaci tipkata ke gleda se rabotite da se sredat.Samo uste nesto...NE CEKAJ SE DA SE SLUCI VEDNAS, SE DA SE SREDI VO EDEN DEN! Mozebi e potrebno da pominat nekolku dena,meseci....pa se da si dojde na svoe mesto.Eve eden moj zivoten primer sto mislam deka treba da bide primer za site devojki! Pred okolu edna godina raskinav so segasniot de4ko poradi eden drug! Se zasakavme mnogu,prekrasno ni bese neam zborovi! Megutoa otkako mu kazav deka doma me pritiskaa, deka nemozam za sega da imam normalna vrska so nego,koa mu kazav da mi dade prostor i vreme za rabotite da oladat i da se sredat, zosto nemoze tuku-taka da ja saniram za eden den 5 godisna vrska vistina e deka raskinav no de4ko mi seuste me barase...i ke lazam ako kazam deka ne mi bese tesko.On na toa mi go zavrte grbot, i si zamina od mene plukajki na mene, i zboruvajki najgrdi raboti im zboruvase na site deka so mene bil samo da me iskoristi..ne znam toa bese mn. bolno za mene,no sepak uspeav da se priberam.Se smiriv so de4ko mi, a na ovoj zaboraviv za nepoln mesec! Zosto?! Zatoa sto negovite pregrdi zborovi ja unistija seta ljubov sto bese vo mene za nego! Posle izvesno vreme se smirivme,onaka kako drugari za sega da mi kazuva deka seuste me sakaaaaa?????????!!!!!!!!!
Mozebi e ku4kesto od moja strana no dobiv zelba za odmazda
Mu rekov "OOOO I JAS TEBE SEUSTE TE SAKAM,TREPERAM KOA KE TE VIDAM DA..DA KE SE VIDIME NEMA PROBLEM SAMO KAZI KOA TI ODGOVARA"
Normalno deka kretenot ne svati deka se majtapam so nego,ne samo sto ne go sakam sega tuku nemozam da go smislam! Mi nanese samo glavobolki i problemi !!!
Taka da svatete devojki maskite vo globala se obicni straslivci! Ili naterajte gi da imaa cvrst i stabilen karakter ili tie sekogas ke ne iskoristuvaa ako sme pomirni i ke pravat sho sakaa so nas!
Srekno!