ТЕМА: Неверство – да се прости или не?

Анкета: Би простиле ли неверство?

Да
166
23%
Не
555
77%

Вкупно гласови : 721

Мислење 24 Јан 2010, 03:28

Da se prosti ili ne??? :D :D :D :D :shock: :shock: :?
Фем почетничка

70
Мислења: 18
Зачленет: 02 Дек 2009, 23:55
You know that the prince will never come, And maybe...The sleeping beuty is dead

Мислење 24 Јан 2010, 03:34

definitifno ne,kolku i da sakam nekogo nemozam toa da go prostam.
Iam dolgo vrska stvarno mn go sakam decko mi ama takvo nesto ne bi mozela da mu prostam ...
pilar

Фем почетничка

60
Мислења: 14
Зачленет: 19 Јан 2010, 01:55

Мислење 24 Јан 2010, 03:35

a bidejki ti ja naprai temava ti sto mislis ? :D
pilar

Фем почетничка

60
Мислења: 14
Зачленет: 19 Јан 2010, 01:55

Мислење 24 Јан 2010, 05:05

Da se prosti ili ne??????
Jas imam prosteno nevesrtvo ednas, potocno neverstvoto ne go prostuvame, tuku ostanuvame so covekot sto ne izneveril zato sto koga ste iznevereni vie ziveete so toa, kolku i da se trudite da ne mislite, toa ve goni i ja vodi vrskata vo propast..

Pomina 1 godina otkako ja prekinav vrskata so deckoto sto me izneveri , sega imam nov decko i sega svakam kolkavi posledici ostavilo toa neverstvo od minatoto vrz mene..
Ima momenti koga pomisluvam deka segasniot decko mozebi me izneveruva, a toj e najmiloto, najdobroto, najkulturnoto masko so koe sto sum bila dosega, a potoa imam griza na sovest sto taka razmisluvam i sto si dozvuluvam da mi go rasipe raspolozenieto nesto sto mozebi e samo del na mojata imaginacija!!!!
Augustina

Фем почетничка

160
Мислења: 43
Зачленет: 10 Јан 2010, 11:00

Мислење 24 Јан 2010, 17:33

Никогаш не би опростила неверство :D
Mitevska

Фем почетничка

50
Мислења: 31
Зачленет: 19 Јан 2010, 17:44
Многу често мислиме на работите кои ги немаме, а многу ретко на оние кои ги имаме !! (:

Мислење 24 Јан 2010, 21:23

Augustina напиша:Da se prosti ili ne??????
Jas imam prosteno nevesrtvo ednas, potocno neverstvoto ne go prostuvame, tuku ostanuvame so covekot sto ne izneveril zato sto koga ste iznevereni vie ziveete so toa, kolku i da se trudite da ne mislite, toa ve goni i ja vodi vrskata vo propast..

Pomina 1 godina otkako ja prekinav vrskata so deckoto sto me izneveri , sega imam nov decko i sega svakam kolkavi posledici ostavilo toa neverstvo od minatoto vrz mene..
Ima momenti koga pomisluvam deka segasniot decko mozebi me izneveruva, a toj e najmiloto, najdobroto, najkulturnoto masko so koe sto sum bila dosega, a potoa imam griza na sovest sto taka razmisluvam i sto si dozvuluvam da mi go rasipe raspolozenieto nesto sto mozebi e samo del na mojata imaginacija!!!!

celosno se soglasuvam so tebe i jas sum vo ista situacija ko tebe. Iako vednas staviv kraj na taa vrska, posledicite od neverstvoto ostanaa. za zal, i jas imam takava "bujna fantazija" deka decko mi me izneveruva, a znam deka ne e taka :oops:
BlackPearl

Фем почетничка

10
Мислења: 5
Зачленет: 21 Јан 2010, 01:19

Мислење 24 Јан 2010, 23:14

Epa zavisi kakvo neverstvo, jas bi prostila ako e ednas i veke nikogas, i ako znam deka stvarno se kae, ama ako stanuva toa neverstvo mnogu cesto toa veke e problem :D
Фем почетничка

70
You know that the prince will never come, And maybe...The sleeping beuty is dead

Мислење 24 Јан 2010, 23:18

A vie ste izneverile nekogas?? :twisted:
Фем почетничка

70

Мислење 24 Јан 2010, 23:19

Неверство не би простила бидејќи е најдолниот удар што може да ти го зададе партнерот..неверството е индикатор дека у врската нешто не е во ред..тоа неверство на пијано на незнам какво е чиста глупост ..ако некој вистински те сака нема да те изневери или да направи било што да те повреди..а верувајте на многу луѓе им се случува ако партнерот им го простил неверството тие повторно да го изневерат..затоа јас мислам не..:)
Cabala6

Фем почетничка

10
Мислења: 22
Зачленет: 15 Дек 2009, 22:15
~Dream as you'll live forever,live as you'll die tommorow~

Мислење 24 Јан 2010, 23:23

NE, od prosta pricinia sto ne sakam da go pravam toa sto mene mi go imaat napraveno oti e naivtina bolno..ako posakas da si so drug, skarajse pa potoa pravi sto sakas..
Augustina

Фем почетничка

160
Мислења: 43
Зачленет: 10 Јан 2010, 11:00

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter