ТЕМА: Опсесија: бившата на партнерот

Мислење 30 Јан 2012, 18:11

зависи бе.. ако уште се у контакт ке го потпрашам ама одоколу не апла..
чисто информативно знаете ;) ;)
verica94

Сино цветче

1967
Мислења: 258
Зачленет: 22 Јул 2011, 18:46

Мислење 02 Фев 2012, 23:13

Кога ќе се спомне бившата на дечко ми станувам ваква- :devil:
ivance5

Сино цветче

665
Мислења: 197
Зачленет: 01 Дек 2009, 15:21

Мислење 03 Фев 2012, 01:49

Mojot odgovor e: Ne mi e gajle za nea :)
znaci ne sum opsednata so bivsi devojki ili pak nekoi koi momentalno mu se pustaat..
dokolku nekoj se spusti na toa nivo da dozvoli bivsata devojka na svojot decko da im stani opsesija togas taa treba da bidi spremna deka dokolku toa cesto go iskazuvame mozeme da go naterame da misli se pocesto na nea.

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
Andrianaaaaa

Фем почетничка

10
Мислења: 4
Зачленет: 03 Фев 2012, 01:39

Мислење 03 Фев 2012, 18:17

Aндријана ,многу убаво размислуваш,секоја чест,но понекогаш самите бивши се мешаат во врската,и кога твојот дечко ќе им го дозволи тоа,уште полошо.
Јас имав таков случај,бившата го бараше,а за да е најлошо тој се уште ја сакаше иако не го признаваше тоа.Раскинавме поради други причини,но со неа не можев да се изборам никако,иако беше од друг град :@ .
Тие си контактирале и откако раскинале,таа го изневерила и тој се жалеше и многу ме понижуваше заради неа.Ви звучи познато :?:
Да даде Господ да им се врати троодупло за се што ми направи тој.
Не заслужува ниту Божја прошка :x
hermosa

Сино цветче

3335
Мислења: 159
Зачленет: 08 Дек 2011, 00:01
Vo ljubovta e verbata...

Мислење 05 Фев 2012, 00:22

ivance5 напиша:Кога ќе се спомне бившата на дечко ми станувам ваква- :devil:

леле и јас исто, дури бетер.. многу ме нервира!!!
Blondy.92

Фем почетничка

23
Мислења: 34
Зачленет: 23 Јан 2012, 01:18
"Love is when your puppy licks your face even after you left him alone all day"

Мислење 08 Фев 2012, 23:42

Епа вака:
Пред една година се запознав со дечко ми. Он тогаш беше во подолга врска ама ние бевме само другари. После 2 месеца ми призна дека ме сака. И јас го сакав, ама му реков дека тоа не може да биде заради тоа што има девојка. Но сепак се случија работите, и бидејќи ме сакаше, раскина со неа и со мене е од тогаш во врска.. Само има еден мал проблем, секогаш кога ќе се караме со него, мислам ќе се врати на бившата и дека сеуште ја сака.. Не знам како да ја победам љубомората, самата се уништувам и не знам што да правам :(
Mine-to

Фем почетничка

311
Мислења: 6
Зачленет: 17 Окт 2011, 10:51
Nit' mi fali ljubav, nit' me srce salje tebi, zato lagano odjebi. ツ

Мислење 18 Фев 2012, 13:45

Ма не ме брига...бивша била.
Јас и го заземам местото.Јас треба на неа да и бидам опсесија :devil:
awee

Сино цветче

6739
Мислења: 214
Зачленет: 06 Ное 2011, 13:39
Слика

Мислење 18 Фев 2012, 19:04

Еден период премногу се оптеретував со неа :) Кога ми кажа дека уште му пишувала пораки многу дилеми ми се создаваа.Но,со текот на времето сфатив дека јас сум таа со која он навистина се замара и дека бившата останала само спомен од минатото.Најтрагичното беше што јас цело време ја спомнував и прашував за неа,но фала богу ми дојде памет и конечно сфатив дека само јас се измачувам со тоа што мислам што и како било.И да била доволно добра не би била бивша :)
tessi

Сино цветче

11883
Мислења: 278
Зачленет: 10 Фев 2012, 20:44

Мислење 24 Фев 2012, 21:15

Blondy.92 напиша:
ivance5 напиша:Кога ќе се спомне бившата на дечко ми станувам ваква- :devil:

леле и јас исто, дури бетер.. многу ме нервира!!!

Според мене бившите на мојот или на сечив дечко не треба да предизвикуваат лјубомора или завист кај нас.. тоа само докажува колку е вашата самодоверба ниска и колку лесно ви влијаат другите... со самото тоа што таа му е бивша, таа не е векје во неговиот живот и нема потреба вие да се споредувате или уште полошо он да ве споредува со неа. Доколку не дај боже :) он ја спомнува тоа барем според мене значи дека он сеуште мисли на неа и дека во вас пак ја бара неа.. И најважно не треба мн да се заморуваме со нив зс и ние еден ден може кје му бидеме бивса.. Поздрав :)
sleepingbeauty

Сино цветче

7296
Мислења: 208
Зачленет: 18 Апр 2011, 09:06
Локација: vo svetot na bajkite-zemja nedojdija**
Сите идеали на светот не вредат колку солзите на едно дете....

Мислење 24 Фев 2012, 21:22

бившата на мојот дечко се замара со мене, и тоа многу :lol: :lol: , но добро зад добриот коњ секогаш се крева прашина нели :) . Мене ме интересираше чисто информативно која е само, и кога видов каква крава била, само се насмеав и го прашав дали очите му биле под кирија тогаш!
Не се замарам воопшто со неа, исто како што и тој не се замара за мојот бивши дечко. Било поминало, сега сме ние двајца заедно и супер ни е. Така да феминки нема потреба да се преоптеретувате со тоа која му била бивша. сега сте вие до него и ништо друго не е битно, а таа... таа може само да ви завидува и да си ја чука главата колку била глупава што не успеала да го задржи. Молим лепо :bow:
Peperutka90

Зелено цветче

979597
Мислења: 848
Зачленет: 21 Мар 2010, 00:36
Локација: somewhere on the planet Earth
Act like a LADY, think like a BOSS

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter