ТЕМА: Што би му кажале...

Мислење 31 Дек 2009, 01:57

Bi mu kazala deka go sakam mn mn mn mn premn i jas sama neznam kolku deka se kaam sekogas od kako ke go iznerviram ama deka pak si go sakam neizmerno.Sakam koga me mazi i me pazi ,go sakam toa dole i sakam Ic ma IC da ne se karame drugava godina.
PoisonGirl

Бело цветче

12
Мислења: 56
Зачленет: 02 Дек 2009, 00:45

Мислење 04 Јан 2010, 06:21

Baska na strana se sto imam kazano do sega od ovoj moment bi mu kazala gospod da go cuva ,deka mislam na nego i go sakam
zkjb

Бело цветче

150
Мислења: 96
Зачленет: 26 Ное 2009, 00:44

Мислење 04 Јан 2010, 22:34

Оди си, едноставно остави ме. :!:
Bright

Жолто цветче

29212178
Мислења: 2160
Зачленет: 25 Ное 2009, 15:20
Локација: Чуден свет.
~ I let love in ~

"I love not Man the less, but Nature more." - Byron

Мислење 05 Јан 2010, 01:33

Bi mu kazala deka mi nedostiga ,uzivam koga sum so nego,gi sakam site onie mali nesta so koi mi dokazuva deka me saka...ednostavno bi mu kazala deka go obozavam :)
lovely91

Сино цветче

219947
Мислења: 474
Зачленет: 05 Јан 2010, 01:24
Локација: On the moon ^-^
no expectations - no disappointments!

Мислење 05 Јан 2010, 02:16

Зошто мораш пред мене да ја бакнуваш таа џукелата (се извинувам на изразот)? Зарем не мораш да се воздржиш или сакаш мене да ме нервираш? Сменет си и здебелен, кога беше со мене беше поубав. Гледам си ги откажал цигарите, демек ти смета димот. Ах, само да знаеш мене колку ми сметаа таа до тебе. Ми смета и оваа љубов што сеуше ме гуши и сеуште ме притиска на дното. Не си ме препознал, ако имам шишки, јас сум иста. Па и намерно ми праќаш знаци и ме провоцираш. Самиот ми имаш кажано дека кругот се врти, па зарем ти стварно мислеш дека јас ќе чекам нашиот да се сврти? Сакам да најдам нов, но никој не ме сакал како тебе. Знам дека нема никогаш повторно да бидеме зедно, ама мора ли да постои огромна неправда? Секогаш да ме гледаш сама.
Magnolija

Жолто цветче

28892712
Мислења: 1222
Зачленет: 01 Дек 2009, 14:30
Локација: where the wild roses grow...
Мојата младост како да беше однесена од улавите ветрови и понекогаш одѕвонуваше од бреговите на полуостровот. - Б. Павловски

Мислење 05 Јан 2010, 02:42

Deka pocnuvam da se zaljubuvam najludo vo nego,a toa me plasi...deka mi fali premnogu,sakam sekoja sekunda da ja pominam so nego...deka e prekrasen...i uste mnogu,mnogu raboti...koga samo bi imala hrabrost :(
Marge

Сино цветче

4432
Мислења: 140
Зачленет: 27 Ное 2009, 11:36

Мислење 05 Јан 2010, 02:48

Vo momentot bi mu kazala deka nemozam da si go zamislam zivoto bez nego...deka mrazam koga se inate..mrazam koga e podnapien i pijan :D ...mrazam koga go mene raspolozenieto na dve sekundi..mrazam koga mi kazuva zborovi so me terat da placam od sreka :D ..mrazam koga vika deka sum sovrsena....da mu kazam deka i pokraj site raboti so gi mrzam u vrska so nego...ne go mrazam ni najmalkuuuuuuuuu ....i deka site raboti so gi prave me pravat mene najsreknata licnost na sveto....i toa :)
Katja.efremova

Зелено цветче

440
Мислења: 662
Зачленет: 23 Дек 2009, 22:29
When I look into your eyes I can see a love restrained, but darlin' when I hold you don't you know I feel the same 'Cause nothin' last forever and we both know hearts can change and it's hard to hold a candle In the cold November rain...

Мислење 05 Јан 2010, 03:02

Би ти сплескала пет-шест плескавици,за возврат барам масажа ,се друго е споредно!
Се зезам!
Сакам да си ги испреплетеме ноџињата,да се допреме со носињата,да ми дишеш во коса,јас тебе во врат (не за друго,така носот ќе си го одзатнам брзо хахахаха),па да си јадеме тиква,да си пиеме чајче,ти од хибискус,јас од јаболко и цимет,да се тегнеме во тесниов свет,претесен затоа што мразиме и двајцата навики,вообичаености кои ни ја гаснат имагинацијата,па да си сонуваме за лето.Да те чешкам по вратот,а ти тоа го мразиш,па да ми скокнеш за да ми вратиш со иста мера,а јас пак го обожавам тоа.Да ме бакнеш во внатрешната страна од рачниот зглоб,а јас да те гледам заљубено ко вчера да сме се запознале.Да ти го читам Неруда,да ми читаш нешто неразбирливо за вселената,да се тегнеме како мачки пред камин,да ти предам,да ме галиш,да ме гушкаш,да ме чуваш и нозете да ми топлиш! :D

Ееех...ама ти сега си спиеш сам,а јас те жалам што треба да станеш во рани зори да одиш на печалба,а јас нешто тро покасно да се посветам совесно на науката.Ама утре вечер...се ќе биде полесно!
Те бакнувам! :oops:
Lilit

Жолто цветче

86091399
Мислења: 4390
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 07 Јан 2010, 02:07

Оди си, изчезни од мојот живот како никогаш да не си ни постоел... А утре...
Утре повторно врати се, да биде како некогаш...
Dark-Rose

Сино цветче

260
Мислења: 136
Зачленет: 30 Дек 2009, 09:00
Локација: Skopje
You can't leave me, if i'm already gone...
Još uvijek sanjam da smo zajedno...'ko nekad davno ti i ja...al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna...
♥Woman by nature, Bitch by Choice♥

Мислење 07 Јан 2010, 10:30

Bi ti kazala deka TE SAKAM do bolka tolku mnogu sto ne mozes ni da pretpostavis.Znam deka nasata vrska mozebi se oladi,znam deka ne mi veruvas kako sto ne ti veruvam ni jas tebe,znam deka bez doverba ne se moze napred no da znaes deka sepak te sakam.Mnogu me povredi koga go prekrsi toa sto so godini se trudev da ti go objasnam za da ni bide ubavo na dvajcata.Mnogu mi zgresi,prosti mi no toj ne mi zna4i mene,so nego nemav nisto bidejki sakav samo da ti vratam za toa sto mi napravi,znam deka ti e tesko no veruvaj i mene taka mi bese.Veruvam vo BOG i se nadevam deka se ke se sredi.Se prasuvam samo edna rabota.Sto ponatamu?Kako da se prodolzi bez doverba,kako da se gradi edno isto nesto koga vejke bese gradeno so godini no ti go srusi?Kako da ti veruvam?Kako da bidam i ostanam mirna znaejki deka poleka gledam deka gi povtoruvas istite greski od nekogas?Kako?TE MOLAM KAZI MI ??? TE SAKAAAAAAM
male4ka16

Фем почетничка

00
Мислења: 6
Зачленет: 18 Дек 2009, 00:02

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter