ТЕМА: Што би му кажале...

Мислење 11 Јан 2010, 19:17

Jas ne bi mu kazala nisto samo sakam da go gusnam najsilno a toj d ami rece srcka znaes li deka si mi najvaznoto nesto vo zivotot :)
Katja.efremova

Зелено цветче

440
Мислења: 662
Зачленет: 23 Дек 2009, 22:29
When I look into your eyes I can see a love restrained, but darlin' when I hold you don't you know I feel the same 'Cause nothin' last forever and we both know hearts can change and it's hard to hold a candle In the cold November rain...

Мислење 11 Јан 2010, 20:04

Мило моееееееее....не те пуштам уште десет жени меѓу нас да застанат!
Има една по една сите да ги испокубам,а ќе почнам од мајка ти!Да знаеш!
Ууух...и да,задоволена жена,е среќна жена.Плус,Лилит среќна,ти тап во кладилница ливче.Биди добар со Лилит,универзумот со тебе,тоа ти е карма дарлинг! :lol: Ват гоус араунд,камс араунд!
Мај прешес уан,те љубам!
Lilit

Жолто цветче

86091399
Мислења: 4390
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 12 Јан 2010, 12:37

babyketi, не, батали превземање акција...барем во мојот случај :D Бегај, ќе ме остави со овие две шо ги имаме :D ... се зезам за оставањето, ама за тоа прашање со консензус се одлучува, и ако не сака - ќе го прифатам тоа, ама мое е да се потрудам :D Мислам откажување не ми е у карактер :D
Секогаш кога ќе му го почнам муабетот го полудувам! :D Не дека две деца се малку, ама многу сакам да имам големо семејство.

А ти бидејќи колку што се сеќавам од други постови имаш едно, превземај акција! Браќа и сестри се најголемо богатство!
Ariel

Жолто цветче

1843752
Мислења: 2220
Зачленет: 07 Дек 2009, 01:23
Локација: Малку појужно од таму каде што би сакала да бидам!

Мислење 12 Јан 2010, 13:14

ARIEL i jas kako tebe sakam 3 deca -najmalku :lol:
Za prezemanje akcija...prva sum,ama pusto pari se nema...a i sim ni e uste mal (2 god.vo fevruari) pa ke pocekame mozda uste edna godina ,pa posle sigurno ke bide.
Za ubeduvanje ...kako ne...nie zenite sme super ubedlivi ,osobeno navecer vo sexi dolen ves :lol:
Ti posakuvam sreca da go ubedis!
A za bracata i sestrite ,deka se najgolemo bogatstvo se slozuvam....jas sum edno dete i ic ne mi e ubavo!
Pozdrav do site...
babyketi

Жолто цветче

29432
Мислења: 1284
Зачленет: 29 Ное 2009, 04:35

Мислење 03 Фев 2010, 17:05

Lilit напиша:Мило моееееееее....не те пуштам уште десет жени меѓу нас да застанат!
Има една по една сите да ги испокубам,а ќе почнам од мајка ти!Да знаеш!
Ууух...и да,задоволена жена,е среќна жена.Плус,Лилит среќна,ти тап во кладилница ливче.Биди добар со Лилит,универзумот со тебе,тоа ти е карма дарлинг! :lol: Ват гоус араунд,камс араунд!
Мај прешес уан,те љубам!

:lol: :lol: e ova bese super, se iznasmeav :lol:
2468

Жолто цветче

24622302
Мислења: 4469
Зачленет: 23 Дек 2009, 23:22
Локација: Big apple...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself! Слика

Мислење 03 Фев 2010, 18:01

Дека многу ме нервира шо е ногу голем спанко :D и у спат дека сакам :D
Katja.efremova

Зелено цветче

440
When I look into your eyes I can see a love restrained, but darlin' when I hold you don't you know I feel the same 'Cause nothin' last forever and we both know hearts can change and it's hard to hold a candle In the cold November rain...

Мислење 03 Фев 2010, 21:25

Ај ако сакаш дојди малку, ми се прави муабет....
Да, да, тебе ти зборувам...
Да де да, ми се прави муабет, што има тука чудно?
Епа да. Баш со ТЕБЕ. :lol:
Hipica

Виолетово цветче

60839561
Мислења: 11394
Зачленет: 31 Дек 2009, 01:34
Локација: Се дувам на врв на Ајфелова
You can still gain me with love and have me for a while, you know? But you're not fighting for us.
Therefore, my love for you will grow low day by day and all the memories will consequently die.

Мислење 04 Фев 2010, 23:30

Би му рекла дека премногу го сакам дека бевме создадени еден за друг ама дека тој се упропасти би му рекла и дека треба малку да се промени и да остави позади него некои луѓе и дека ми недостигаат нашите среќни моменти кои ги имаше премногууууууу ама изгледа ништо ке треба да си ја побарам среќата на друго место кај што знам дека ме чека ама изгледа јас не сакам да ја земам.......
Saraa

Зелено цветче

65180
Мислења: 880
Зачленет: 17 Јан 2010, 02:03
Работите кои најмногу вредат, немаат цена!!!

Мислење 04 Фев 2010, 23:32

Дека толку многу проклето ми значи и дека толку многу проклето го сакам и ми недостасува...дека во неговите очи го гледам својот живот.. сакам да му кажам дека прво чекам тој дас е разбуди па потоа јас... дека без него неможам и несмеам... дека не ми треба не ни мора да ми каже дека ме сака му читам од очите... дека ме рпави најсреќна и дека секоја негова насмевка е вредна и неможе да се замени... толку многу го сакам!
MadeinHeaven

Сино цветче

3951
Мислења: 302
Зачленет: 22 Дек 2009, 02:15
Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine,postoje u nama neke stvari neprevodive u reci, ne znam...

Napisi mi pesmu, molila je, i nisam znao da li cu umeti.Voleo sam je tako lako, i tako sam tesko to znao da pokazem.

Слика

Мислење 09 Фев 2010, 23:37

Да е сега тука до мене..ах што се би му изнакажала поточно би му направила....почнувајки од тоа дека многу сум напалена и дека ми треба само тој,креветот и цела вечер за нас :D
Katja.efremova

Зелено цветче

440

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter