RainBow напиша:Vo posledno vreme pocnaa tolku glupavi temi da se otvoraat sto naprosto ne mozam da se snajdam i veke pocnuva da stanuva se edno te isto. Intimna depilacija- depilacija ili bricenje; sto da mu kupam na decko mi za nova godina, za bozik, za valentin,bivsiot ne me saka...drn drn i veke malku po malku zdosaduva. I clenkite ne obrnuvaat vnimanie dali veke ima takva tema...
enca.69 напиша:sosema se soglasuvam so mislenjeto nad mene...i znam deka forumov e otvoren za site, no 13-14 godisnite devojcinja so temi mi se nasmevna pa jas izbegav mislam deka pocnaa da preteruvaat i mislam deka ja nistat sustinata na forumov, dosadno stanuva, otvaras i samo nekoja takva tema....zatoa i se poretko se priklucuvam i komentiram, istoto go zabelezav i od ostanatite...inaklu zamislata e super.ama eve vakvi nekoi raboti ja iskrivuvaat realizacijata....pozdrav
LaFille напиша:Форумот е супер, но се согласувам со членките околу темите. Колку што можев да забележам, нема доволно модератори. Би било добро кога на Подфорумите што се дадени се стави барем по еден модератор. Така ќе се олесни работата и ќе има некој ред во темите.
Pla4ka напиша:I jas se soglasuvam deka nema mesto za kritika mi fali mesto za religija samo da bide odeleno od site temi da moze da pisuvame za drugi podtocki od veri i religii.Delot so se i sesto e nepotreben dokolku se klasificiraat podtemite vo dadeni temi.
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости