peperutkaa напиша:Ne e strasno sto imas cin 1 pij vit c kalcium beta karoten i stavaj vaginalni na baza na ravensara i kantarion gi ima recisi vo sekoja apteka i se ke pomine. A za cistite najdobro e so lekarot da se konsultiras jas imam 13 mali cisticki i mi rekoja deka nemora operacija deka sami ke puknele. pozz se nadevam ke se resi se vo najdobar red
tanja6 напиша:of more milo,te razbiram kako ti e,i jas se praev operacija od cista na leviot jajnik,i toa mnogu golema bese ne bese sigurno dali ke moze da mi socuvaat jajnikot ili ke mora celiot da go izvadat,a ja voopsto nemam ragano,taka da mozes da zamislis kako mi bese...sreka se pomina so dobro,i ja otsranija cistata a samo del od jajnikot mi izvadija taka da fala Bogu sega mi e zdrav i funkcionalen.Daj Boze i kaj tebe taka se da pomine vo najdobar red!inaku jas se praev vo sistina okolu 1000 evra kostase,laporaskopski ja praat oparacijata so tri reza od po santimetar,taka da ne ostanuvaat luzni,a za toa sto pisa za cisti na creva deka si imala za toa neznam nisto da ti kazam.ti stiskam palci se da pomine kako treba i pisi so ti rekol doktorot.
Врати се на Здравствени проблеми
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: bubiuu, gagic, indijana29 и 30 гости