Pwincess напиша:Девојки сакам да ве замолам да ми препорачате некој добар гинеколог. Јас одам кај Агнеса, гинеколошката ординација и се наоѓа во Капиштец но некако не бев задоволна од третманот последниот пат. Чекав предолго за резултатите од пап тестот, за кандидата воопшто не ми кажа ниту ме посоветува нешто... Сакав да одам во Систина, но ме интересираше ваше мислење. Дали некоја од вас оди таму и да ми препорачате некој добар гинеколог, но по можност женско, зашто некако незгодно ми е да одам кај машки гинекологПозз и фала ви однапред***
LaRagazza напиша:Др.Митановски, се наоѓа во Ѓорче во близина на стариот пазар.Супер е,многу е внимателен и ако треба пола саат убаво ќе ти објасни за се што те интересира.Не е скап и работи со плави картони.А за резултати од пап секаде се чека долго време затоа што не зависи од нив туку од државна болница каде што ги носат.
marijasweet напиша:ja bev na pregled vo sistina mi napravija pap test i da vi kazam deka e mnogu skapo 1500 denari e imav zastedeno i si plativ ali nikat vise ne idam tamu kazete nekoj poevtin zaso neam tolku mn pari za na ginekolog a ovoj vo gjorce kolku zima? zaso za 6 meseci pak treba da idam na kontrola t.e. pak pap test pls pisete pozz

Врати се на Здравствени проблеми
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 16 гости