Форумџика на годината

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    и јас сакав да прашам ? anyone :?:

2. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Се сложвам со ова, даотичната и на мајка ми и правеше наводно ласерски тртман , за кој нормално немаше потреба.Мометално отвора нова ординација позади државна во која вложила над 100000 евра, пари со кој оштетила толку невини жени и девојчина.Дајте луге соберете, се организирајте се оваа жена треа да оди во затвор, да плати оштета и да и ја земат лиценцата а не да осакатува веке и да ги полни џебовите со пари на сметка на тугото здравје и мака!

3. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Јас сум била во Деметра медикал. Докторката се постави фино, ми одговори на прашања, објаснуваше...
    Единствено нешто ме изнервира со резултатите, имам пишувано да не пишам пак што се случи, недоразбирање.
    Лоши искуства не сум слушнала некој да имал со неа, така да слободно. :)

На Mini-Mouse му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Jasnaaa

Jasnaaa Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Aj nekoj neka kaze, neka spodeli mislenje dali bil kaj D-r. Veronika Kokoromanovska ??? Fala Vi odnapred :)

5. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.175
    Допаѓања:
    18.276
    Девојки може ли да ми препорачате каде да направам ПАП тест, а да имам резултати за 1 до 2 недели? И колку би ме чинел? Колку се во Систина и Ремедика?
    Треба да правам сега контролен да видам дали се повлекло ХПВ-то,ама не ми се чека еден месец (така е кај мојава матична) зашто веќе 3 месеци пијам 7 вида на апчиња,преку глава ми се :worried:
    А може да ја кажете понудата од Деметра медикал? :)

6. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    ^Софија јас на Grouper.mk ја начекав понудата, но веќе не е активна. Траеше до пред некој ден.

На Sofi.ja му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.072
    1500 е во систина, резултати за 3-4 дена, во ремедика е малце поефтино мислам :)

На Sofi.ja му/ѝ се допаѓа ова.
  8. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.910
    Допаѓања:
    2.137
    Здраво.Дали некој може да ми каже какво искуство имал со др. Снежана Панговскаод поликлиника БитПазар. Таа ја одбрав за матичен по препорака од една роднина што иде кај неа и рече дека е добра и има доста пациенти.Дали некој има искуство со неа. :D Однапред ви благодарам. :D

9. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    SunnyGirl, ќе може да ми оставиш број од др.Ѓеровска во ЛП и да ми кажеш каде поточно се наоѓа? Фала ти!

10. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Даниела докторката Надица за жал веке не работи со плави картони го раскинаа догоорот со фондот за здравство.Али остана ниска со цените пап тест е 500, преглед е 500, ехо е 500, е само брисевите се посакпи 2400( 4 брисеви), нормално затоа што ги носи во приватна микробилошка установа.Иначе се наога кај фонтаната во Градски Парк ако сакаш бројче пиши ми лп.

11. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418

еве линк од нјзината фб страна. Имате информации за работното време и контакт телефон.

https://www.facebook.com/#!/pages/ginek ... 0768254225

Се наоѓа кај фонтаната во градски парк, во близина на МЦМ и пицеријата Костарика

12. RozeSk

RozeSk Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    26
    Феминки, може ли да ми кажете мислење за др. Димитар Георгиев од Чаир? Дали преглед кај него се закажува и на кое бројче?

Ви благодарам

13. natural22

natural22 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки, :)

Бидејќи мојот матичен гинеколог Д-р Надица од ординација Мама веќе не работи со сини картони :( , би ве замолила да ми предложите некој добар гинеколог што работи со сини картони.

Ви благодарам
    Позз

14. shedevil

shedevil Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Бев пред некој ден во Хистера и си закажав пап тест и колпоскопија, која ми рекоа дека чини 1500 денари. Појдов таму и на докторот му кажав дека претходно ми имаат дијагностицирано раничка на грлото на матката и сега сакам само да ја ѕирне и да ми даде совет што понатаму со лекување.

Почна прегледот и на средина на прегледот ја викна сестрата да дојде да му асистира, да земел брис за микробиологија...

Кога излегов од ординацијата, сестрата ме пречека со зборовите „и тоа би ве чинело 4900 денари, не ви кажа докторот?“

За малце ќе се онесвестев. :o

Не ми се веруваше и уште не можам да се соземам. Студентка сум и едвај сврзувам крај со крај и тоа што не можам да имам матичен гинеколог во Скопје ми е терет, но ова беше претерано.

Фини се, но секој меден збор си го наплаќаат!

Ќе ве молам препорачајте ми добар гинеколог, кој не наплатува премиум цени за обични прегледи и земање брисеви.

Ви благодарам.

15. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Др.Елена Петровска од Ремедика-има некоја искуство со неа?
    Многу луѓе ми ја препорачаа,па закажав .
    Не знам дали би можела да се пишам матична кај неа потоа.
    Ехо било 1500,пап 1000 ден.

16. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Dr. Elena Petrovska e najlosoto iskustvo koe sum go imala. Krajno bezobrazna. Prvo pod stres go drzese celoto nase semejstvo deka mal bil plodot, go proceni na 2700, granicno losi protoci, mozebi ke treba na carski...., a deteto za edna nedela se rodi 3700. Mislam 1kg nema sansa da dobie vo edna nedela. Mislam deka vo Remedika ima mnogu podobri ginekolozi !!!

17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.072
    Bidejki Remedika e privatna bolnica ne moze da imas tamu maticen :) Licno jas ne sum naj zadovolna od nea, ima korekten odnos i e fina, ama kako da nema mnogu znaenje |( I drugo sto sakam da kazam e deka Remedika nemaat sopstvena laboratorija, sorabotuvaat so Analizis laboratorija i tamu gi nosat zemenite brisevi, fakt e deka se nosat kasno, ne na vreme, pa zatoa koga pravev jas tamu se iskoci negativno iako imav bakterija :| Za vakvi raboti samo Sistina, poskapa e da, ama definitivno e postrucna :!:

18. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Za PAPA test kolku se ceka vo Sistina?

19. fosil4e1

fosil4e1 Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    1
    do site clenki najdobra ordinacija vo cela makedonija spored mene e PLODNOST vo bitola..za onie koi ne se otamu moze e daleku no i jas ne sum od bt no na maka otidov i nezz ..fenomenalna usluga od site soveti site doktor ok mislam podobra bolnica nema :) koga e vo prasanje zdravjeto ne e bitno kolku vredi i kaj e pobitno e mislam da bides ok a ne nekoj za 1000 denari poeftino da te osakati za cel zivot :) :)

20. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.924
    Допаѓања:
    123.459
    Што знам,јас пак кај Елена Петрова одам .Супер е жената,фина е ,а и има големо искуство,не е од вчера.Во Ремедика дојде од Чаир.Последен пат бев минатата недела, денес треба да се јавам за резултати од ПАП.Ги добиваат за два работни дена резултатите,не се чека многу.Изгледа ги намалиле цените,мислам дека плаќав 2500 ПАП и Ехо,сега чинам 2000 дадов :?: А во Систина колку е? Гледам многу незадоволни од Елена,баш се зачудив :^)
    Порано одев кај Органџиски,од Штип.Мајка ми сеуште оди таму,па не ми се пожалила ниеднаш :?: Секој со свое искуство,сепак битно е да се оди редовно и да се одбере вистинскиот,што навистина е тешко :worried: Еднаш ќе ти чини,другпат не.