rakce69 напиша:Девојки мои добра ви вечер
Пред 4 дена фино лепо, се појави кандида од нигде и никаде. Прочитав дека е од опаднат имунитет, ладни нозе итн. Не сум имала односи, сигурно е од нешто такво, ама како и да е си ја имам, небитно е веќе од што.
Пијам чаеви, јогурт многу и ставам кантарион вагиналети, до сега само 3 и еднаш растопив една вагиналета само се намачкав.
Вчера пред да си легнам ставив вагиналета последен пат. Се смири ситуација, прекина чешање, ама денес т.е. пред малку, почна крв да ми тече. Малку крв имав на секојдневната влошка (ја носам заради вагиналетите), мочкав, се бришам и пак исто на тоалетната крв, ама розевкаста. Искрено извадена сум од памет, па би ве замолила за совет и ваше мислење од што може да е тоа, зошто дури задутре можам да одам на гинеколог, утре е втора смена, а нели од сабајле се земаат брисеви за сите тестови.
Ве молам да ми пиешете, стварно сум загрижена. Фала ви и убава ноќ ***

rakce69 напиша:Фала многу, штом викаш не е страшно ми подолесна.
Сега проверив, тече крв баш од вагината, ама почна и стомакот да ме боли малце, јајниците. Треба да добијам на 24 ти, па да не подранило. Имам симптоми за добивање ама никогаш не почнува да ми тече вака кога добивам, бледо црвено, розеникаво... Незнам што може да биде???
Ќе видиме утре, ипак утрото попаметно од денот, сега ама баш ништо неможам да направам, освен да се истуширам...

Врати се на Здравствени проблеми
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 16 гости