♥LittleCupcake напиша:Здраво! Веќе подолго време барам нешто слично на мојов проблем ама немаИмам 14 години и прв пат добив менструација на 26.11.2008 година. Значи пред скоро 3 години.
Е сега никогаш не ми беше редовна т.е ми беше 2-3 месеци да речеме на 10ти, после ќе ми дојде на 20ти па на 15ти и така. Прво сакам да ве прашам кога станува менс. редовна? Потоа во јули(годинава) ми дојде на 11ти, во август на 13ти и во септември пак на 11, а сега е веќе 18 а ми нема дојдено
Односи фала богу не сум имала уште
Преладена хммм па да кашлам, ама антибиотик немам пиено, стрес па да месецов може да се каже имав стресови
Овие причини ги знам зошто би каснела. Ама вие знаете некои други? Мислам има причина за грижа или...?

LittleCupcake напиша:Здраво! Веќе подолго време барам нешто слично на мојов проблем ама немаИмам 14 години и прв пат добив менструација на 26.11.2008 година. Значи пред скоро 3 години.
Е сега никогаш не ми беше редовна т.е ми беше 2-3 месеци да речеме на 10ти, после ќе ми дојде на 20ти па на 15ти и така. Прво сакам да ве прашам кога станува менс. редовна? Потоа во јули(годинава) ми дојде на 11ти, во август на 13ти и во септември пак на 11, а сега е веќе 18 а ми нема дојдено
Односи фала богу не сум имала уште
Преладена хммм па да кашлам, ама антибиотик немам пиено, стрес па да месецов може да се каже имав стресови
Овие причини ги знам зошто би каснела. Ама вие знаете некои други? Мислам има причина за грижа или...?

love.edward напиша:Не дека сум нешто потресена, ама почнав да се загрижувам. Имам 14, уште малку 15. Првпат имав менструација некаде крај на 7мо. Од тогаш никогаш не ми беше редовна ама битно одприлика на еден месец ама различен ден, некогаш покасно некогаш порано. И од секогаш ми има траено барем 4 па до 5 дена, што мислам дека е нормално. Ама сега од мај, во 8мо не сум имала менструација па до сега, само некаде можеби јули беше 1 ден, ама штознам мене тоа на менструација не ми личеше. Не се замарав многу со тоа, цело време бев како ајде де, нормално е. Ама сега штознам некако повеќе време помина, и чудно ми е некако. Ова нормално е ?
bllakce напиша:mi prekina da dopisam dali druk nekoj gi ima ovie simptomi so vakov problem ili kaj mene se raboti za nesto drugo.ve molam za pomos mnogu mi e tesko.
Врати се на Здравствени проблеми
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 16 гости