Модератор: Решив да ја отворам оваа тема, поради тоа што многу од вас често имаат прашања околу одредени здравствени состојби. Тука можете да прашате за се' што ве интересира, а не знаете за што конкретно се работи, па можеби ќе добиете и некој одговор, барем додека се консултирате со стручно лице. Исто така, ако има медицински лица на форумов, добро би било да се вклучат активно во оваа тема, впрочем како и во целата категорија „Здравствени проблеми“.
Ана,последниве две недели под пазувите имам грда болка,пробав да напипам некој оток,топче,немам,а ме болат кога кревам раце,кога кревам нешто потешко,а истовремено ми се потечени крајниците ненормално многу и ме болат и ми се појави како џумка од позади на тилот,која боли.И друг пат ми се случувала оваа џумката од позади од обетки,ама не сум носела бог знае од кога,а немам процес на дупчето на увцето.Се јавив кај еден пријател доктор,ми вика можно е да ти е од крајниците се тоа...ќе одат курбан до крај на зимава,така мене ми стои работава...
Умирам или што е работава?!