Kitty18 напиша:Здраво. Значи вака: изложена сум на многу стресни ситуации, како со образование, така со љубовни проблеми и ред други работи што до некој степен придонесуваат за појава на стрес Вчера дознав дека имам псоријазашто уште повеќе ме фрли во очај и депресија. ми се појави на главата, мислев од прво дека станува збор за првут но кога отидов на лекар уште од далеку кога ме виде ми рече имаш псоријаза. сега читам на нет нешто за тоа и гледам дека е неизлечива болест, дека ако еднаш се изгубат симптомите настануваат потоа рецидиви
многу сум тажна, незнам како ке живеам со тој проблем. оваа година сум матурантка па ако ми се појави баш тогаш ке си пукнам од мака. почнав да користам креми и да пијам лекови на природна база, но прашањето ми е, има ли некој од вас со сличен проблем? како живеете со тоа? мене ми ствара комплекси, морам да излегувам мрсна во главата, естетски не е добро
и што е најлошо - лек нема

Kitty18 напиша:И сакав да прашам во врска со миењето на косата, затоа што мене ми се појави на скалпот па сакам да знам ако знаете некој да ми кажете колку често можам да се мијам и кој шампон е најдобро да го користам?
no.name6 напиша:да ви казам јас ја добив болестта на 22год и страсно се упласив се појави поцело тело како кругови најмногу на нозете,се пробав и на крај само оваа маст butavate ми помогна
Врати се на Здравствени проблеми
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: T.e.d.d.y и 12 гости