Трофеи

 1. 1

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.

 2. 2

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 3. 3

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 4. 5

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 5. 10

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 6. 10

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 7. 10

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 8. 10

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 9. 15

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 10. 20

  Неуморен ум

  1.000 испратени мислења. Импресивно!

 11. 20

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 12. 20

  Врвен квалитет

  Најмалку 500 испратени мислења и коефициент на допаѓања 0.5 (250 допаѓања на 500 мислења).

 13. 20

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 14. 30

  Што и да правиш, продолжи така

  Твоите мислења имаат 1.000 допаѓања.

 15. 30

  Се чувствувам како дома

  5.000 испратени мислења.

 16. 30

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 17. 40

  Славна личност

  Најмалку 5.000 испратени мислења и коефициент на допаѓања 0.5 (2.500 допаѓања на 5.000 мислења). Треба да добиеш своја ѕвезда на холивудската Патека на славните.

 18. 40

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 19. 50

  Зависник

  10.000 испратени мислења. Не запирај тука.

 20. 50

  Лудуваат по тебе

  Твоите мислења имаат 5.000 допаѓања.

 21. 50

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 22. 70

  20К? Импресивно

  20.000 испратени мислења.

 23. 100

  Магнет за допаѓања

  Твоите мислења привлекоа 20.000 допаѓања. Најверојатно имаш прекрасни идеи.

 24. 150

  Фемина идол

  50.000 испратени мислења. Твојот ум е вистинска машина.

 25. 200

  Форумџика на годината

  Честитки! Победничка си на изборот „Форумџика на годината“. Покрај подарокот, добиваш и 200 поени.