Анален секс

Discussion in 'Секс' started by Dijana, Nov 22, 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1,165 vote(s)
    33.1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 vote(s)
    19.8%
  3. Не, но би пробала.

726 vote(s)
    20.6%
  4. Не, никогаш не би имала.

935 vote(s)
    26.5%
  1. калин95

калин95 Истакнат член

ме интересира дека со кондом се губи на квалитет на сексот

2. Flower.D

Flower.D Истакнат член

Zdravo devojki jas sum nova tuka. Imam edno prasajne vo vrska so analniot seks. So decko mi sakame da imame a imame i probano no jas imam eden problem moze da se narece strav. Dali moze da se sluci do nered i kako da ne go dozvolam toa. Shto da napravam pred odnosot. Fala vi od napred

3. doctorgreyxo

doctorgreyxo Истакнат член

Ништо страшно, само опуштено и препушти се на уживањето.
    Нема потреба од страв, прво полека и нежно.

Iviy and Flower.D like this.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Пред односот треба да се искакаш а ако имаш запек си надрљала на големо(facepalm)

Justicija, BabyStyle, Anacid and 3 others like this.
  5. nikolija2

nikolija2 Активен член

Мое лично мислење е дека е страшно, гнасно, неприродно и одвратно, но сепак сум пробала :puke::puke:

Meddy and KrisBt like this.
  6. Romancer

Romancer Истакнат член

Па зошто си пробала ако е страшно, гнасно, неприродно и одвратно? Го делеше истото мислење претходно или откако проба мислиш така?

Oscar Lady likes this.
  7. Jane.Birkin

Jane.Birkin Популарен член

Според мене со кондом анално не се губи на квалитет затоа што повеќе лизга и женското повеќе се опушта. Анал секако мора со лубрикант за да биде поубаво:nod:

8. Водолија

Водолија Истакнат член

Пробав чудно беше и кратко ама не е убаво и плус мириса гз си е гз не викам дека нешто непријатно ми се има десено има глуп гаден мириз и се знае шо излегува од тама и зошто служи газот кој сака нека си се задоволува ама јас неможам значи гадно е

Aniaa, mira.mira, BabyStyle and 4 others like this.
  9. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Ако одржуваш хигиена, нема шанси да мириса. :^)

А штом мириса.. :rofl:

Иначе имам впечаток дека ретко која жена која се впуштила во анален секс била она иницијаторот. (читајте немам желба ама на мажишЧево му е кеиф, па ај сега ке издржам некој пат болка):doh::D

Ииили.. уште подобро, ке го оставам да ми го ренда одпозади што може да потрае подолг период(нели оти после некое време? станува подобар од обичниот) притоа игнорирајки болка, голем ризик од инфекции, а па да не зборувам за олабавување на мускули одназад па за година две се фаќаш со памперсот в рака и киселиот израз на лице.:|

Заборавив и хемороиди да спомнам.8-|

Last edited: Oct 2, 2017
  10. capricorn1501

capricorn1501 Активен член

Сум имала но не ми е убаво, од радозналост со дечко ми, но и тој не сака.Имав ужасна болка и не ми е хигиенски

11. Водолија

Водолија Истакнат член

Demek tvojot ne mirisa kolko i da odrzuvas higena nemoze da bide 100 % cist

Плавуша123 likes this.
  12. ♣ Alba Viduam ♣

Зборуваме стрикно за пред анал, ваљда ке одвоиш време убаво да се истушираш и посветиш внимание посебно на тој дел кога веќе планираш да го користиш моменти после тоа.

Па можеш дури и со некое миризливо кремче да го намачкаш еве ако имаш проблеми со мирис.(не го сфаќај како навреда ова)

13. Водолија

Водолија Истакнат член

:rofl::rofl::rofl: Не сум навредена само сум реална ... Користи си ти кремче (y)

Petar80 likes this.
  14. Dust

Dust Game Over

Намачкајте Нутела..барем нема ништо да се примети дури и да има нешто.. а ќе има и убав вкус и мирис:drunk:
    дека не можам дс те тагнам:lol:

@Водолија

Водолија likes this.
  15. ♣ Alba Viduam ♣

Абе ич не се навреди глеам. :rofl: Еј стварно, ноу хард филингс. Chill, само совет давав. :worried:

Иначе @Dust срцка јас сум строго против анален, се имам изјаснето повеќе пати на темава и добро напоменав зошто не е добар. :D

Иначе добра идеја е тоа со нутелата, ама на друго место ке си играм со неа. :$:P

BoyL, diskreten32 and Dust like this.
  16. Dust

Dust Game Over

Абе ти пак биди си против:D
    Не мора пенетрација баш, има методи за стимулација таму.. со нутела се е како подмачкано..плус па миризливо и вкусно:rofl::rofl::rofl::rofl:

Ок, извини:D деновиве се ми е на зезање тргнато:D

♣ Alba Viduam ♣ likes this.
  17. ♣ Alba Viduam ♣

:rofl::rofl:Не бе, баш ме насмеа.
    Нема зашо извини и мене деновиве ми е се.. кхм ...како подмачкано. 8):angel:

Dust likes this.
  18. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Сум пробала сеако по инсистирање на дечко ми ,многу сакаше и викам ајде зошто да не му го пружам тоа задоволство ,не беше лошо меѓутоа ме болеше истот така и неможев д се опуштам доволно.

MikiTass likes this.
  19. Marijna

Marijna Истакнат член

Денес ми доаѓаат на ум милион прашања па би сакала да се консултирам со вас. Малку ми е глупаво и незгодно бидејќи е доста нелогично ова што ќе го кажам ама не сум мирна и имам сомнежи. Значи вака, вчера имав анален секс, не типичен секс бидејќи само онака пробавме, ми го стави ама мислам само површниот дел, барем така осетив, не целиот. Неколку пати одеше внатре надвор и мислам дека доживеав мал оргазам. Ова се случи на третиот ден од менструалниот цуклус, бидејќи два дена имав нормално секрет а веќе третиот ништо немаше а ајде велам ќе пробам и онака ми заврши. Е сега знам дека нема потреба од паника и грижа но јас премногу се плашам од помислата на бременост, како фобија имам и затоа никогаш не можам да се опуштам убаво, а мислам дека некаде имам прочитано дека има шанси за тоа но многу се мали. Освен тоа, не се случи во продни денови сето ова па дури и вагинално да сум пробала шансите би биле мали.
    Денес цел ден ме боли стомак во долниот дел, малку ми се повраќа, имам гасови и ми се оди понадвор, а ништо нема. Сега видов на гаќите имав кафеав секрет, се исплашив малку, веројатно се опуштила мускулатурата па нешто од фецесот е тоа. Кога видов помислив дали е поврзано со хименот ама тогаш нели би имало повеќе крв а и би осетила како би се скинал, мислам дека не проба воопшто во вагина, не се сеќавам бидејќи бев по дејство на алкохол ама го предупредив неколку пати да внимава каде става и мислам дека само во анален отвор пробуваше бидејќи и тука само ме боли, ме пече.
    Луѓе, Ве молам немојте да се смеете, знам дека смешно и глупаво звучи ама не сум мирна, прв пат ми е и малку сум под стрес. И мене некој да би ми кажал ваква работа би се смеела ама вака кога се работи за себеси во се се сомневаш и мислиш дека баш тебе може се да те снајде., секое чудо.
    Ве молам кажете нешто па барем мирно да спијам, да не чекам со стрес нареден циклус.

MikiTass likes this.
  20. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

При анален не се останува трудна!
    Милион теми имате, на интернет информации на секој чекор и пак истите прашања се вртат.
    Кога веќе сте решиле да имате односи едуцирајте се малку.

buba4e89, Gosh, JollyGirl and 7 others like this.