Zdravo devojki jas sum nova tuka. Imam edno prasajne vo vrska so analniot seks. So decko mi sakame da imame a imame i probano no jas imam eden problem moze da se narece strav. Dali moze da se sluci do nered i kako da ne go dozvolam toa. Shto da napravam pred odnosot. Fala vi od napred
Па зошто си пробала ако е страшно, гнасно, неприродно и одвратно? Го делеше истото мислење претходно или откако проба мислиш така?
Според мене со кондом анално не се губи на квалитет затоа што повеќе лизга и женското повеќе се опушта. Анал секако мора со лубрикант за да биде поубаво
Пробав чудно беше и кратко ама не е убаво и плус мириса гз си е гз не викам дека нешто непријатно ми се има десено има глуп гаден мириз и се знае шо излегува од тама и зошто служи газот кој сака нека си се задоволува ама јас неможам значи гадно е
Ако одржуваш хигиена, нема шанси да мириса. А штом мириса.. Иначе имам впечаток дека ретко која жена која се впуштила во анален секс била она иницијаторот. (читајте немам желба ама на мажишЧево му е кеиф, па ај сега ке издржам некој пат болка) Ииили.. уште подобро, ке го оставам да ми го ренда одпозади што може да потрае подолг период(нели оти после некое време? станува подобар од обичниот) притоа игнорирајки болка, голем ризик од инфекции, а па да не зборувам за олабавување на мускули одназад па за година две се фаќаш со памперсот в рака и киселиот израз на лице. Заборавив и хемороиди да спомнам.
Сум имала но не ми е убаво, од радозналост со дечко ми, но и тој не сака.Имав ужасна болка и не ми е хигиенски
Зборуваме стрикно за пред анал, ваљда ке одвоиш време убаво да се истушираш и посветиш внимание посебно на тој дел кога веќе планираш да го користиш моменти после тоа. Па можеш дури и со некое миризливо кремче да го намачкаш еве ако имаш проблеми со мирис.(не го сфаќај како навреда ова)
Намачкајте Нутела..барем нема ништо да се примети дури и да има нешто.. а ќе има и убав вкус и мирис дека не можам дс те тагнам @Водолија
Абе ич не се навреди глеам. Еј стварно, ноу хард филингс. Chill, само совет давав. Иначе @Dust срцка јас сум строго против анален, се имам изјаснето повеќе пати на темава и добро напоменав зошто не е добар. Иначе добра идеја е тоа со нутелата, ама на друго место ке си играм со неа.
Абе ти пак биди си против Не мора пенетрација баш, има методи за стимулација таму.. со нутела се е како подмачкано..плус па миризливо и вкусно Ок, извини деновиве се ми е на зезање тргнато
Сум пробала сеако по инсистирање на дечко ми ,многу сакаше и викам ајде зошто да не му го пружам тоа задоволство ,не беше лошо меѓутоа ме болеше истот така и неможев д се опуштам доволно.
Денес ми доаѓаат на ум милион прашања па би сакала да се консултирам со вас. Малку ми е глупаво и незгодно бидејќи е доста нелогично ова што ќе го кажам ама не сум мирна и имам сомнежи. Значи вака, вчера имав анален секс, не типичен секс бидејќи само онака пробавме, ми го стави ама мислам само површниот дел, барем така осетив, не целиот. Неколку пати одеше внатре надвор и мислам дека доживеав мал оргазам. Ова се случи на третиот ден од менструалниот цуклус, бидејќи два дена имав нормално секрет а веќе третиот ништо немаше а ајде велам ќе пробам и онака ми заврши. Е сега знам дека нема потреба од паника и грижа но јас премногу се плашам од помислата на бременост, како фобија имам и затоа никогаш не можам да се опуштам убаво, а мислам дека некаде имам прочитано дека има шанси за тоа но многу се мали. Освен тоа, не се случи во продни денови сето ова па дури и вагинално да сум пробала шансите би биле мали. Денес цел ден ме боли стомак во долниот дел, малку ми се повраќа, имам гасови и ми се оди понадвор, а ништо нема. Сега видов на гаќите имав кафеав секрет, се исплашив малку, веројатно се опуштила мускулатурата па нешто од фецесот е тоа. Кога видов помислив дали е поврзано со хименот ама тогаш нели би имало повеќе крв а и би осетила како би се скинал, мислам дека не проба воопшто во вагина, не се сеќавам бидејќи бев по дејство на алкохол ама го предупредив неколку пати да внимава каде става и мислам дека само во анален отвор пробуваше бидејќи и тука само ме боли, ме пече. Луѓе, Ве молам немојте да се смеете, знам дека смешно и глупаво звучи ама не сум мирна, прв пат ми е и малку сум под стрес. И мене некој да би ми кажал ваква работа би се смеела ама вака кога се работи за себеси во се се сомневаш и мислиш дека баш тебе може се да те снајде., секое чудо. Ве молам кажете нешто па барем мирно да спијам, да не чекам со стрес нареден циклус.
При анален не се останува трудна! Милион теми имате, на интернет информации на секој чекор и пак истите прашања се вртат. Кога веќе сте решиле да имате односи едуцирајте се малку.