Ангели беше мојата омилена серија додека играше на А1 но откако почнаа да ја даваат Иза не ми се гледа А!........Ги сакам Ангели назат
По глупа серија од оваа немаше ми се чини, толку многу научна фантастика немам видено, имам гледано неколку епизоди демек нешто во саат влегуваат, после еднаш оваа главната затворена негде, после некое време чув си имала керка иста како неа (истата глумица, кога прават така на сериите и кога при очи не лажат ми доаѓа да )... Истото го мислам и за Иза...
Од Иза има уште неколку епизоди и ќе заврши. Најверојатно после Иза ќе започне Ангели 4 сезона. Јас само првата сезона ја гледав и после 2 и 3 сезона не ги гледав, некако многу ми беа научно-фантсатични.
Првата сезона ми беше ок. Ајде и втората се трпеше некако. Ама веќе во третата ептен фатија да претеруваат. Бог да чува Патем, ги гледав поради Тијаго
Па не почнаа Инаку ги гледав редоно 1вата и 2рата сезона до некаде, после еден период пропуштив и да сакав да гледам не сваќав ништо што се случуваше! Многу ја испревртеа.
Наместо Ангели 4 сезона, почна Иза 2 сезона. Али мене сеедно ми е кој серија почнала ионака ниедна од овие 2 не гледам
Ја многу сакам Ангели да продолжааат. Ама А1 не добиле право да ја емитуваат. И македонците и израелците чекале да добијат права, зошто требаше Ангели 4 во семптември да се емитува, ама само израелците добиле а македонците чекаат сега околу мај да добијат. I miss Casi Angeles to much.
Aбе поглупава серија здрваје. Првата сезона беше ок, ајде некако се случуваше нешто. Ама 2 и 3 сезона беа лом. Не дека ги гледав имав 2-3 епизоди фатено, ама она што го видов беше доволно...
Да ви кажам право арно по4наа турски серии да даваат па се спасивме од овие „АНГЕЛИТЕ“, поголеми глупости немам видено...
Ангели имаше длабока содржина, не беше обична тинејџерска серија полна со глупости. Ако ја сфаќате поентата не гледам зошто не ви се допаднал филмот? За мене беше најдлабоката и најпоучната латиноамерканска серија што ја имам гледано. Сакам продолжение!
Сосема се согласувам со тебе , Ангели се многу повеке од славни тинејџери и магии... тие (барем за мене) се мн поучни и интересни, колку само проблеми имам решено со помош на нивните совети и колку само ме смируваат... во секоја песна има пoрака, дека мора да се издржи, зашто животот е борба, неизвесна и напната, а они и после се имаат сила да се насмевнат.... ( плс не ми се смејте)