Уште не се знае има една група на фејсбук и таму ќе кажат ако те интересира уште пиши ми во разговор.
Епа не е сигурно ама девојчиња од таа група контактирале со тој што и правел помали концерти и рекол дека проектот ќе се разгледа за оваа година
дефинитивно најдобра серија. има предобра порака а воедно и интересна. ги гледав и првата и втората и трета а и 4 сезона по 5паати и плус на телевизија.Сеуште ја гледам 3тата сеа до 80 епизода,никогаш нема да ми станат досадни
Каде ги наоѓате епизодиве со превод на македонски? Се наоѓа по нешто на јутјуб, ама не се со ред. Подобра серија, никогаш! Колку ќе беше поубаво наместо репризи од глупиве турски серии што ги даваат по 100 пати, да ги даваа ‘‘Ангели‘‘, сите сезони со ред. Демек нема бараност за серијава да се дава одново? Кратко потсетување. Случајно видов на фб за серијава и одма отворив. Колку ми фалат. 1 сезона дефинитивно е најдобра, 2 и 3 не заостануваа исто, 4тата колку и да беше збунувачка вљубена бев во серијава и ни епизода не пропуштав. Омилени си беа,омилени си останаа.
има ли негде со превод на англиски да се гледаат сите епизоди од трета епизода има само до втора епизода прва сезона
Ја гледав првата сезона и пола од втората, потоа ми стана ептен глупава и престанав да гледам. А омилен лик ми беше Мар. И песните им ги слушав.
Дечки гледав трилер од 5та сезона од Ангели..что мислите ќе има и 5та сезона или се работи за измисленици? Оти кога завршуваше 4тата сезона на таблата пишуваше fin и потоа тик так стави и прашалник fin? Па помислив дека можеби ќе има и 5та сезона..што мислите?
Има само делови од мар и тијаго не се цели епизоди https://m.youtube.com/results?q=casi angeles 3 eng subs&sm=1
Серијава ја обожавам, ги гледав сите сезони, не пропуштив ниту една епизода, и уште сто прати можам да ја гледам и пак да не ми стане досадна. Омилени ми се.
Нема 5-та сезона.И ова не е трејлер,некој фан си спојал сцени од повеќе серии кај што имаат глумено и тоа е се`.