@sikica7 Има на youtube некои епизоди од 1,2 и 3 сезона, а од 4та сезона ги има сите. На друго место незнам дали ги има, но ако ги има и јас би сакала да ги гледам повторно
Znam deka na youtube gi ima ama jas sakam da gi gledsm so prevod na nekoj sajt.. Mn interesna serija bese
За сите оние кои што сакаат да знаат што прави Лали,може да не следите на нашата страна https://www.facebook.com/Lali-Esposito-Macedonia-Oficial-200307276996485/ и да знаете дека сме поблиску до целта да е донесиме Лали во МК.
Ја гледав порано серијава, презаразена бев, мада не можев да ја сварам некако последната сезона, збунувачка ми беше Пак ме фати мерак да ја гледам. Ако знае некоја каде можам со превод да ги најдам сите сезони обавезно линк!
Каде можам да ги гледам од 1ва сезона па до 4та сите епизоди со превод? Независно дали е на англиски српски или македонски.
Бев помала кога ја даваа Ангели дали некој може да ми каже што од прилика се случува и како можам да ја најдам за да ја гледам позз
Мислам дека треба да покренеме петиција за повторно емитување на ангели на сител тв затоа што има заинтересираност мегу тинејџерите за ангели искрено и мене ми недостасуваат