Прегеска на сител 3 кога заглави програмата на мар и симон.. уфффф немале место со турскиве, кај ги напикаа, Аси 2 пати го репризираат, а Ангели немаат кај да го пикнат
Најубавата тинејџерска серија! Само што не не научи оваа серија, толку силни чувства, љубов, тага, за тоа како да се живее. Секоја чест на Крис Морена
Јас па читав дека немало пета сезона. Дека тоа така што пишувало не било вистина, оти нели веќе на постои бендот Ангели.
Актерот е разочарување на сезоната. Кога го даваа премиерно во Арг Spoiler претпоставував дека ќе биде Тијаго но потајно се надевав дека не е тој актерот е тотална утка! Може имало причина но има мноогу поубави актери на негова возраст во Аргентина Инаку серијата за која си прочитала се вика Aliados и повеќето актери од Ангели ќе глумат (на Крис Морена е серијата) но НЕ Е петта сезона
Не е Камило? Па со кого збори тогаш? Иначе јас си ја гледам серијава многу ми е интересна Дечко ми ми се смее ми вика леле лле тинејџерка
јас мислам.... Spoiler дека збори со Џеј, ама тој си го менува гласот и всушност таа мисли дека е Камило
а до која епизода стасаа на сител.денеска се успав и не ја гледам само последните 10-15 мин ги фатив. иначи незнам кој е тој чудно ми е .изгледа не е камило ,ама на крајот кога они ќе се вратат у своето време, а есперанса ,пас,хопи ,луз,кристобал ќе си останат у тоа време и кристобал ќе им рече на паз и на луз (кои се во собата кај порталот што е) дојдете доле,и камило е таму.и сеа не ми е јасно он мртов е или не.
[/quote] Spoiler мислам дека не е замка од Луз...нели во некоја претходна епизода кажа дека има инфилтриран во отпорот ама дека го менува гласот не знае дали е машко или женско..... ај ќе видиме што ќе се случува понатаму...
Spoiler мислам дека не е замка од Луз...нели во некоја претходна епизода кажа дека има инфилтриран во отпорот ама дека го менува гласот не знае дали е машко или женско..... ај ќе видиме што ќе се случува понатаму... [/quote] Spoiler Значи вака во 28 епизода Тефи нешто кјеим се лути на сите и кје замине во шумата,поточно кје отиде во еден камион кој оди во НЕ.Лука кје и збори дека ја сакал и дека треба да се врати.Тефи го послуша и само што сакаше да излезе од камионот го заклучија и почна да вози камионот.Со тоа Тефи влезе во НЕ,кје молзи крави,каде што кје ја најде Начо(повеќе неќам да откривам ) И сега дека Тефи нели е у НЕ,али дечкиве од отпоров појма немаат за тоа.ЛУка кје отиде да ја побара Тефи,за да види дали се заглавила негде.При тоа Тијаго и Тачо кјесе шетаат во шумата и кје го здолгедаат Лобо(Значи Кика кје му дава цело време инфо на Камило,за тоа кје дознае Тијаго и мислам дека кје им каже на сите,па така Тијаго сака да дознае што направиле ови ловциве со Камило)и сега тијаго кје го испрашува Лобо што му направиле на Камило(др кје го видите во епизодата што му направиле)Откоа кје го каже тоа тијаго и Тачо кје бидат свртени со грв кон Лобо тој кје го земе пиштолот и кје се самоубие.ЛУз кје разгласи насегде дека Лобо е убиен и кје направи монтажа демек они го убиле Лобо.Симон,Тео и другиве кје почнат со барање на Тачо,Тијаго и другите.Тео,симон и др јке идат на едно место каде пто кје се кријат Палома и Лука(нели реков дека лука кје ја бара Тефи па така тој кје се најде таму) Симон кје ги види,али нема ништо да направи.Тео кје заклули дека нема никој на местото,и кје се јави кај Луз и кје збори за инфилтрираниот што е во отпорот.Така,ЛУка кје му каже на Тијаго,Тијаго на Тачо.КЈе се договорат Тијаго да ја следи Нина,Тачо Џони и Гонзало и ЛУка Тера.Тачо кје биде во таа куќата и кје буричка во торбата на Гонзало кје најде ннешто незнам што беше и Гонзало кје го види.И така кје настане караница.Мелоди кје вика дека Гонзало им требал за нејзе тука во куќата а меѓувреме Гонзало сакаше да си иде.Гонзало отиде на страна со Мелоди и незнам нештп збореа и наеднаш Гонзало впери пиштол во Мелодиии