Ангели (Casi Angeles)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dusicka.musicka, 19 јануари 2011.

1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.187
    Прегеска на сител 3 кога заглави програмата на мар и симон.. уфффф :devil: немале место со турскиве, кај ги напикаа, Аси 2 пати го репризираат, а Ангели немаат кај да го пикнат :fubar:

2. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Најубавата тинејџерска серија! :inlove: Само што не не научи оваа серија, толку силни чувства, љубов, тага, за тоа како да се живее. Секоја чест на Крис Морена :)

Прикачени фајлови:

На evelyn993, MissDior и TheaEsposito им се допаѓа ова.
  3. Grejsi

Grejsi Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    73
    А дали (ќе) има 5 сезона од серијава?
    Пред некој ден нешто прочитав на интернет.

4. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    966
    Допаѓања:
    4.035
    Јас па читав дека немало пета сезона. Дека тоа така што пишувало не било вистина, оти нели веќе на постои бендот Ангели.

5. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Абе професорот што се појави сега
    е всушност Тијаго во иднина? :?:

6. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Да
    Нема да има 5 сезона од ангели не се надевајте!!!

7. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Актерот е разочарување на сезоната. Кога го даваа премиерно во Арг
    претпоставував дека ќе биде Тијаго но потајно се надевав дека не е тој актерот е тотална утка! Може имало причина но има мноогу поубави актери на негова возраст во Аргентина :fubar: :x

Инаку серијата за која си прочитала се вика Aliados и повеќето актери од Ангели ќе глумат (на Крис Морена е серијата) но НЕ Е петта сезона :(

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Не е Камило? Па со кого збори тогаш?
    Иначе јас си ја гледам серијава многу ми е интересна :D Дечко ми ми се смее ми вика леле лле тинејџерка :D

9. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    јас мислам....
    дека збори со Џеј, ама тој си го менува гласот и всушност таа мисли дека е Камило ;)
    :D

10. angelbaby

angelbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    22
    а до која епизода стасаа на сител.денеска се успав и не ја гледам само последните 10-15 мин ги фатив. иначи незнам кој е тој чудно ми е .изгледа не е камило ,ама на крајот кога они ќе се вратат у своето време, а есперанса ,пас,хопи ,луз,кристобал ќе си останат у тоа време и кристобал ќе им рече на паз и на луз (кои се во собата кај порталот што е) дојдете доле,и камило е таму.и сеа не ми е јасно он мртов е или не.

11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Можно е Џеј да ги лаже дека е мртов. Не се знае..

12. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Mислам дека не е Џеј,туку може да е замка од Луз.. :^) Така прочитав погоре... :^) :?: [/quote]

13. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    [/quote]
    мислам дека не е замка од Луз...нели во некоја претходна епизода кажа дека има инфилтриран во отпорот ама дека го менува гласот не знае дали е машко или женско..... :) ај ќе видиме што ќе се случува понатаму... :D

14. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    мислам дека не е замка од Луз...нели во некоја претходна епизода кажа дека има инфилтриран во отпорот ама дека го менува гласот не знае дали е машко или женско..... :) ај ќе видиме што ќе се случува понатаму... :D
    [/quote]

Значи вака во 28 епизода Тефи нешто кјеим се лути на сите и кје замине во шумата,поточно кје отиде во еден камион кој оди во НЕ.Лука кје и збори дека ја сакал и дека треба да се врати.Тефи го послуша и само што сакаше да излезе од камионот го заклучија и почна да вози камионот.Со тоа Тефи влезе во НЕ,кје молзи крави,каде што кје ја најде Начо(повеќе неќам да откривам )
    И сега дека Тефи нели е у НЕ,али дечкиве од отпоров појма немаат за тоа.ЛУка кје отиде да ја побара Тефи,за да види дали се заглавила негде.При тоа Тијаго и Тачо кјесе шетаат во шумата и кје го здолгедаат Лобо(Значи Кика кје му дава цело време инфо на Камило,за тоа кје дознае Тијаго и мислам дека кје им каже на сите,па така Тијаго сака да дознае што направиле ови ловциве со Камило)и сега тијаго кје го испрашува Лобо што му направиле на Камило(др кје го видите во епизодата што му направиле)Откоа кје го каже тоа тијаго и Тачо кје бидат свртени со грв кон Лобо тој кје го земе пиштолот и кје се самоубие.ЛУз кје разгласи насегде дека Лобо е убиен и кје направи монтажа демек они го убиле Лобо.Симон,Тео и другиве кје почнат со барање на Тачо,Тијаго и другите.Тео,симон и др јке идат на едно место каде пто кје се кријат Палома и Лука(нели реков дека лука кје ја бара Тефи па така тој кје се најде таму) Симон кје ги види,али нема ништо да направи.Тео кје заклули дека нема никој на местото,и кје се јави кај Луз и кје збори за инфилтрираниот што е во отпорот.Така,ЛУка кје му каже на Тијаго,Тијаго на Тачо.КЈе се договорат Тијаго да ја следи Нина,Тачо Џони и Гонзало и ЛУка Тера.Тачо кје биде во таа куќата и кје буричка во торбата на Гонзало кје најде ннешто незнам што беше и Гонзало кје го види.И така кје настане караница.Мелоди кје вика дека Гонзало им требал за нејзе тука во куќата а меѓувреме Гонзало сакаше да си иде.Гонзало отиде на страна со Мелоди и незнам нештп збореа и наеднаш Гонзало впери пиштол во Мелодиии

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Линк од епизодата од вчера? :)

16. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Репризи има во сабота и недела на Сител 3.

17. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    156
    У колку саат? :)

18. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Во 16:00 ч. :)

На DramaQueen1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    И недела ? Мене ми кажаа дека само во сабота има. :?:

20. Lizzy.Grant

Lizzy.Grant Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    Има во 16:00 на Сител 3 од понеделник до петок.Репризата е од епизодата во 11:00.:)