Анксиозност

Discussion in 'Психологија' started by dunja, Jan 12, 2010.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Така де, само клукајте се со пилули. Хелекс па уште па. Мислам, во ред, ако навистина, ама НАВИСТИНА постои сериозна причина за хелекс. Инаку, доколку марихуаната е прскана со некакви работи, да, може да се дојде до "истрипување", но во глобала смирува. Поготово кога се конзумира во мали количини и повремено, односно еднаш до два пати месечно.

2. Matea94

Matea94 Истакнат член

Толку лошо се осеќам деновите не е можно...Немам апетит кога јадам како да се гушам вознемиреност осеќам како да не сум јас како да ќе полудам во секој момент и ќе умрам.. Неможам никако да си помогнам. Дали има такви како мене???

♡BuBaLe♡, ivana.0909 and Anie93 like this.
  3. Happy face

Happy face Истакнат член

Leleeee, i jas. Racete i nozete ne si gi custvuvam... Nesigurnost niz celo telo i sto ne. :(

Matea94 likes this.
  4. Pozitiven

Pozitiven Истакнат член

И јас деновиве вака се осеќам , ама се мислам дека еден од факторите е промената на времето...

Matea94 likes this.
  5. Ledena1234

Ledena1234 Активен член

Истото и јас го чувствувам. Се е ова поради нашите лоши мисли. Со ова се мачам подолго време. Чувството е многу лошо. Требаат многу позитивни мисли за ова да се надмине.

6. Matea94

Matea94 Истакнат член

Потполно си во право. Исто мислење и јас имам ама ме маваат негативните мислии како да лебдам се чуствувам....Најлошо нешто незнам како да си помогнам стварно

7. StefanDrv

StefanDrv Активен член

Во последните неколку денови, пред да заспијам, чувствувам вознемиреност. Нема никаков повод, така наеднаш сама доаѓа од нигде никаде. Играв една игра, наречена "Cry of Fear", психолошка хорор игра полна со депресии и аксизност, дали има тоа некакво влијание?

8. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Леле тоа чувство како струја да те дрма е неподносливо страшно , јас го искусив пред три години страшно ме држеше цел месец, за да помине само пешачење да се измори човек да озлезе таа нехативна енергија.

Happy face likes this.
  9. Happy face

Happy face Истакнат член

Pa i mene me drzi veke eden mesec, i mislam deka stvarno me drma... Kako telovo da mi se pritresuva. Uzas

10. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Искрено ќе ви кажам, бев кај една бајачка и сосема ми го зеде стравот. Кој сака ќе му дадам број.... И кој верува

11. Vegegirl

Vegegirl Истакнат член

12. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Иста сум и јас... значи промената на времево многу ни делува...

13. Sunkrik

Sunkrik Активен член

Матичната ради мене да ми докаже дека немам проблем ме праќа на ушно, инаку ми тврди дека е анкс.

Lianna Anna likes this.
  14. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

На исто мислење сум со неа. Се надевам сме во право. ;) И јас сум уште затната, па чекам ново инфо. :) Поздрав.

Sunkrik likes this.
  15. Happy face

Happy face Истакнат член

Luge dali imate custvo na lebdenje, kako da ste na brod? Deneska i tiroidnata ja ispitav i pak krvna slika i se e vo red... Znaci ne znam od sto mi e ova, i kako preseceni mi se nozete... I mislam deka odam levo-desno.

16. Ledena1234

Ledena1234 Активен член

Да тоа и мене ми се дешава. Стално е така. Други симптоми имаш или само тоа ти е? ... премногу е глупаво чувство.....

17. Happy face

Happy face Истакнат член

Psihicki sega postabilna sum, ama ova znaci ne mozam da go podnesam... Mislam deka celo telo mi se dvizi levo desno,kako da nemam orientacija. Pijte caj od kantarion, najtoplo ve sovetvam site.

Nalayan likes this.
  18. baba Rada

baba Rada Популарен член

^_^Замислите овие луди(можеби и не се ама така ми дојде) кинези, почнале да употребуваат нова техника(морбидна за мене)за лекување на депресијата, анксиозноста и црните мисли со лежење во дупка во земја, налик на гроб, само не е длабок 2 метра, значи поплиток и така на тој начин се лечеле.....
    Групна терапија, неколку пациенти легнати во дупки, еден до друг и медитираат ...свашта(facepalm)

п.с.
    Практикантите на таа техника велат дека е делотворна и дека после неколку сеанси им се подобрил животот, ја сфатиле неговата смисла, здравств. состојба им се подобрила..:emo:..

LUCI 99 likes this.
  19. 66-mo-1r

66-mo-1r Истакнат член

jas isto imam takvi momenti poslednite nekolku denovi (kako cudna vrtoglavica, a ne e bas vrtoglavica, nz kako da objasnam. Peckanje i trpnenje imam na glavata (tilot- studena vibracija) (dojdov do zaklucok deka vo odreden period, klimatski promeni i se toa site imame isti simptomi).

Matea94 and Happy face like this.
  20. Diva0710

Diva0710 Истакнат член

Последниве 2 дена чувствувам кога седам или лежам како внатрешно тресење на ногата...пробувам да го игнорирам ама многу ме плаши...исцрпена сум веќе секој ден различни физички симптоми незз до кај ќе стигнам ств. На некој друг му се има ли случено вакво нешто? Физички и психички сум исцрпена и многу се плашам дека е нешто посериозно

Matea94 likes this.