Така де, само клукајте се со пилули. Хелекс па уште па. Мислам, во ред, ако навистина, ама НАВИСТИНА постои сериозна причина за хелекс. Инаку, доколку марихуаната е прскана со некакви работи, да, може да се дојде до "истрипување", но во глобала смирува. Поготово кога се конзумира во мали количини и повремено, односно еднаш до два пати месечно.
Толку лошо се осеќам деновите не е можно...Немам апетит кога јадам како да се гушам вознемиреност осеќам како да не сум јас како да ќе полудам во секој момент и ќе умрам.. Неможам никако да си помогнам. Дали има такви како мене???
Истото и јас го чувствувам. Се е ова поради нашите лоши мисли. Со ова се мачам подолго време. Чувството е многу лошо. Требаат многу позитивни мисли за ова да се надмине.
Потполно си во право. Исто мислење и јас имам ама ме маваат негативните мислии како да лебдам се чуствувам....Најлошо нешто незнам како да си помогнам стварно
Во последните неколку денови, пред да заспијам, чувствувам вознемиреност. Нема никаков повод, така наеднаш сама доаѓа од нигде никаде. Играв една игра, наречена "Cry of Fear", психолошка хорор игра полна со депресии и аксизност, дали има тоа некакво влијание?
Леле тоа чувство како струја да те дрма е неподносливо страшно , јас го искусив пред три години страшно ме држеше цел месец, за да помине само пешачење да се измори човек да озлезе таа нехативна енергија.
Pa i mene me drzi veke eden mesec, i mislam deka stvarno me drma... Kako telovo da mi se pritresuva. Uzas
Искрено ќе ви кажам, бев кај една бајачка и сосема ми го зеде стравот. Кој сака ќе му дадам број.... И кој верува
На исто мислење сум со неа. Се надевам сме во право. И јас сум уште затната, па чекам ново инфо. Поздрав.
Luge dali imate custvo na lebdenje, kako da ste na brod? Deneska i tiroidnata ja ispitav i pak krvna slika i se e vo red... Znaci ne znam od sto mi e ova, i kako preseceni mi se nozete... I mislam deka odam levo-desno.
Да тоа и мене ми се дешава. Стално е така. Други симптоми имаш или само тоа ти е? ... премногу е глупаво чувство.....
Psihicki sega postabilna sum, ama ova znaci ne mozam da go podnesam... Mislam deka celo telo mi se dvizi levo desno,kako da nemam orientacija. Pijte caj od kantarion, najtoplo ve sovetvam site.
Замислите овие луди(можеби и не се ама така ми дојде) кинези, почнале да употребуваат нова техника(морбидна за мене)за лекување на депресијата, анксиозноста и црните мисли со лежење во дупка во земја, налик на гроб, само не е длабок 2 метра, значи поплиток и така на тој начин се лечеле..... Групна терапија, неколку пациенти легнати во дупки, еден до друг и медитираат ...свашта п.с. Практикантите на таа техника велат дека е делотворна и дека после неколку сеанси им се подобрил животот, ја сфатиле неговата смисла, здравств. состојба им се подобрила....
jas isto imam takvi momenti poslednite nekolku denovi (kako cudna vrtoglavica, a ne e bas vrtoglavica, nz kako da objasnam. Peckanje i trpnenje imam na glavata (tilot- studena vibracija) (dojdov do zaklucok deka vo odreden period, klimatski promeni i se toa site imame isti simptomi).
Последниве 2 дена чувствувам кога седам или лежам како внатрешно тресење на ногата...пробувам да го игнорирам ама многу ме плаши...исцрпена сум веќе секој ден различни физички симптоми незз до кај ќе стигнам ств. На некој друг му се има ли случено вакво нешто? Физички и психички сум исцрпена и многу се плашам дека е нешто посериозно