Kako ti e loso objasni Primer mene ne mi e strav da izlezam ne me faka panika tuku sum napnata i nemir imam pijam asentra od 75mg 17dena i nisto nema podobruvane
Пак се анализирам и се плашам дека ќе се изгубам како на почетокот минатото лето што ми беше...одиш ко механички нешто така нез како да објаснам
Luge sto da pravam daj te pomos cela snaga mi se trese napnata sum piev heleks od 25mg vo 11casot I nisto imam nekoj nemir srceto mi lupa aman veke ne se trpi ova veke Dali mu e na nekoj vaka Dali moze mi e od asentrata sto ja pijam ama veke 17den mi e
mene mn pati mi e taka,jas navecer se budev od son so zabrzano srce i pokacen pritisok i nemozev da spijam dva saati vcera mi bese taka koga prespivav i nekoe neubavo cuvstvo vo dusava zeludnokov kako nemir,plus imam problemi so zeludnikot ispitav se i nemi e nisto
ti pomaga psihijatarot?privaten ili od maticen te prati.jas mu kazuvam na maticniot panika me fajka ova mi e ona i nisto ,mi veli e zosto taka so ti e?
Maticen vrska nemaat odi si na psihikatar da ne si zgolemi anksioznosta Sama si od kaj zaneta privatno pola saat 600den ama super e doktorkata I doma da I svrtis ti se javuva kaj zelen pazar e ke ti dad broj ako sakas jas itre sum na kontrola Dojdi ako.sakas ke te odnesam jas sum od 10 ,i 30
mozi ama nekogas i ladnoto e poloso,sekoja promena na vreme e losa,mi se cini tmurno vreme e najloso more do mozokov nas e,jas pred da vrni neznam kaj se najduvam lebdam e togas da vidis sto e panika prepotuvajne na race ladno toplo se vo dve minuti
Neznam sto ke pravime znam samo deka zivotot taka vo strav go pominuvame namesto da se opustime nie ova ke no bidi ona ke no se sluci,has edinstveno koga bev bremena I so ednoto I so drugoto ne mi bese nisto togas bev najsilna, ama zatoa koga se porodiv po nekoj mesec duri I depresija me fati
Jas od 19god imam anks izlezeni bevme vecerta so drugarki I od nigde nikade me fati panika I posle toa se poloso I poloso pocnav da ne izleguvam strav od guzva od zatvoren proctor sama po ulica da odma I red dr raboti