Probaj da jadis po malce poveke pati na den. A koga ti se loshi jadi soleno nikako blago. Pij mnogu voda za da go hidrirash teloto I zemaj vitamini so b complex.
Имам едно прашање дали кога сте во поанксиозна состојба носот ви е развијан повеќе и секаков мирис ви смета??
Да не има некаков стомачен вирус ? Пошо еве и јас сум така и киселина и тешко на желудник и стомак ме врти
Немам со стомако проблем туку дури јадам мислам и едноставно залако го заборавам и грдо ми иди ептен неможам на јадењето да се фокусирам
@Aleksa5432 Немам апетит, имам киселина гори во грло, во стомак како мачки да се дават подригнувам цело време и лежам се осеќам уморно малаkсано...зашто ?
Toa ti e od ankcioznosta, i jas imav takov problem ama eve sega pomina I kaj tebe ke pomine, samo treba malku vreme. Pozdrav
Денес, решив да постам, јадев 3 лепчиња со маргарин и пипер и потоа неколку посни колачи. Е ајде, реков ок. Леле кога излегов надвор, леле ко почна да ме дрма паничен, ко почнаа 1001 мисла, никој не ме сака, вака така. Зедов да плачам ко мало дете. Шеќерот ми падна, па морав да се омрсам за жал и уште толку нервоза ме фати. И си се напив апче за смирување и то е. Сега се гушам уште. Битно многу ми беше убаво надвор на зеленило.
@GirlLove Господ е Голем не се нервирај оправдано си се омрсила од што те фаќа паника како никој не те сака ? Не може никој да не те сака не очекувај дека сите ќе те сакаат не е интересно еден да е доволно е а плус се БОНУС
Јас пред 2-3 дена исто така имав киселина и претешко ми беше и ми се лошеше. Се напив ранитал, не ми помогна, после се напив сода бикарбона и малце од малце ми се подсмири. Па легнав да спијам и сабајлето ништо не ми беше. Пробај ако сакаш напиј се сода, може ќе ти помогне и тебе. А уште не знам од што толку наеднаш ме фати, деновиве само лесна храна јадам.