Денес излегов сама да прошетам,и покрај тоа што не се осеќам добро...во автобус 5 пати сакав да се симнам ама издржав...си купив некои ситници за мене и убаво ми е кога ќе си се почастам... Ама ова грдо чувство не ме остава на раат,вознемирена сум пијам хелекс 0.25 веќе не ми помага и тој...ми се тресе телото од внатре како слабост осеќам и мн чудно ми р во главата не знам како да објаснам
Poveli napravi subscriptions na negoviot kanal i imas mnogu videa, jas go slusam od fevruari, veke sum prizemna. Mozam da recam 90% ja resiv depersonalizacijata
Broi si ja ovaa pobeda sto uspea, bravo napi se magnezium i i dijazepam ke go smiri tremorot vo teloto.
Кратко ми трае. Другите симптоми ми се поизразени, тахикардијата, палпитациите, воздух што ми снемува. Лани ми беше почеста и повеќе ми траеше, ко почнав со терапија се намали.
Не знаев во која тема да го поставам прашањево.. Што се случува кога раце се тресат, губиш воздух, се здткуваш, не можеш ни да се помрднеш ни да кажеш нешто, те облева пот... Дали е анксиозност, паничен напад или нешто сосема трето? Стварно не можам да препознаам за што се работи.
Многу страшно искуство. Пострашно е кога се доживува отколку вака некој да прочита/слушне. И тоа се случува пред други луѓе кои се или претпоставени или слично. Уште не можам при себе да дојдам. Стојам на нозе мислам секој момент ќе паднам.. И многу се чуствувам засрамено којзнае каков впечаток сум оставила пред тие луѓе којзнае што си помислиле.
Нема потреба од срам. Тоа се нормални човечки емоции. Следи ја својата состојба. Доколку е перзистентна симптоматологијата, веднаш на психолог и/или психијатар.
јас имам една недела веќе ... претходно воопшто немав ... а денес посебно ми е тешко ... немам сила .. а веќе 2 дена и апетит снемав ... се борам да издржам без апчиња овој пат .. а можеби само се мачам ?
I jas sum istata... Vcera imav strasna glavobolka, a denes sum iznemostena i nemam sila voopsto. Vremeto dopolnitelno mi vlijae. Ne sakam i jas da pijam apcinja ali ne sakam ni da se izmacuvam..
јас ќе пробам уште некој ден да видам како ќе ми биди ... сакам да верувам дека можам да успеам да ги надминам овие симптоми и конечно да бидам без апчиња ... епа тоа се последиците кога ги оставив АД нагло .. али тоа е .. бев приморана ... колку време си без АД ти ?
Кога никој не ве буди наутро и кога никој не ве чека навечер и кога можете да правите што сакате, како го нарекувате тоа? Слобода или осаменост?
Decki kako ste? Jas sum mnogu loso. Me boli mnogu glavata, mi se losi, me stega vo gradite i me bocka kaj srceto, mi se drvi levata raka i nozete ne gi osekam i imam bolki po celo telo. I od vreme na vreme kaj mozokot kako da mi vibrira nesto, kako nekoj pritisok osekam. Dali se custvuva vaka nekoj?
Под итно на лекар. На дежурен. Не знам дали е анксиозност или не. Ова конкретно не се симптоми што треба да ги игнорираш.