Не знам на која множина се обраќаш. Јас прочитав луѓе кои се жалат и споделуваат симптоми за да знаат дека не се единствени со истите.
Еве јас сум катастрофа. Кога ќе излезам од работа џи ќе излезам надвор во контакт со други луѓе, мислам дека ќе збудалам, дека не знам што зборувам дали нормално зборувам, дали грешам, па ако напрам нешто ќе згрешам, па да не биди вака, така. Па да не се познава дека сум болна во главата, па па што не.
Козметика, класика Не лечи анксиозност никој витамин или витамински комплекс, туку смирува моментална вознемиреност. Ако ви дијагностицирале анксиозност или депресија, не трошете пари на козметики Ако е нешто моментално, тогаш е океј да се земат
daa neznam zaso ama kako strah nogu mi kaza deka e anksioza jas misleeh deka nesto drugo e mene I usttata me pecka
Анксиозност поврзана со здравје или health anxiety. Има специјални техники во светот конкретно за оваа анксиозност ама кај нас колку што знам нема. Следи ја на Инстаграм Dr. Kirren за тоа е баш психолог и сите постови се за health anxiety, многу пати ми има помогнато ко ќе читам. https://instagram.com/drkirren?igshid=MDM4ZDc5MmU=
dali se smeta za anksioznost da ne ti se izleva kako da ne si ziv I fizicki pocnuvas od misli teloto da go osekas deka te bole neshto I poveke si isplashen ne te interesira nisto samo misles kako ke izbegas od nea?
Од денес почнав на работа,глава ме стега седам како на трњи цела сум згрчена,и ми се повраќа не ми се јаде веке ништо со деновиии мислам дека ке се онесвестам ако станам од столов,работам во канцеларија и ного сум вознемирана а пиев сабајле диазепам од два.....зелудник ме болиии многу а не ми се јаде ама башш ништо