Самата Елицеа не поправа, ама отвора апетит кај повеќето луѓе, е сега секој различно. Јас на пример се поправив 25 кг во период од 2 години ама мора да признам не вежбав ништо.
Dali e mozno poradi toa sto sega mi "pocnuva" ciklusot, pocetno Krvarenje samo na brisenje, pa od toa da me pecka kaj gradite ? Zoso osekjam taka de ke me zapecka edna strana pa druga de vo predel kaj srce pa posle druga strana pa pozadi megju pleski...
Многу е можно, баш во пмс се најизразени симптомите. Барем кај мене е така, и после штом добијам се смирува
Можно е да е поврзано со циклусот а може не јас скоро секој ден го чусвувам тоа па дури и на лекар идам мислејќи дека со срцето нешто не е во ред па испаѓа дека се мускулите од стрес на грч се
Како сте деновиве? Дали некој има тегоби со желудникот и нервозен желудник. Пијам нолпаза и пробиотик ама некако како да го осекам желудникот да ми вибрира како нервозно а тоа па на моменти ми ствара најверојатно аритмија. Дали сте имале такви симптоми и што сте испитале? Поздрав борци