Анксиозност

Discussion in 'Психологија' started by dunja, Jan 12, 2010.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Како нема на Пивофест? Под итно те чекаме ! :* Јас пак си имам симптоми и си терам на инает и одам каде и ми е на 5мин чаршија па ова да го пропуштам..НЕМА ШАНСА

mal.ecka likes this.
  2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Ако слушниш срцка некој да вика ми се врти јас сум хахахах Те позз убаво да си поминиме :*

GirlLove likes this.
  3. bubic.k

bubic.k Популарен член

Ne postoi covek na svetov kogo ne go sakam a najmalku tebe malecka ..od srce vi posakuvam na site zaedno da ozdravime. Se nadevam deka ke pomine se .. Vi posakuvam ubav pomin na pivo festot i vo nikoj slucaj da ne ste si zaminale doma dokolku nedajboze se pojavi nekoj simptom..i cekam da slusnam kako ste si pominale .. I ajde pustimigo maloto prste i bidimi pak prijatelka :$

mal.ecka likes this.
  4. natemila

natemila Популарен член

Заедно сме посилниии :hug: :hug:

GirlLove likes this.
  5. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Мислам дека пмс е,не,јас не сум плачка,само очите ми се полни солзи,пмс е знам
    :'( :handshake: Другарчина :$

bubic.k and natemila like this.
  6. jana1

jana1 Активен член

Zdravo na site,iscitav se pored ,i generalno site sme tuka vaka ili onaka gurame vo zivotot,ama koga procitav jasnovidec pretrnav ,licno ne sum veruvac vo tie stvari ama koga pomisliv a da odam i jas tamu ,pretrnav od strav ,mislam deka ne bi imala hrabrost da slusnam nesto loso nedaj boze treba da se istrgnam pred covekot da bidam za cirkuzii hihihiihihhihi

Lexus likes this.
  7. TheFallenAngel

TheFallenAngel Истакнат член

Глупа анксиозност. Смачено ми е више од се! Вчера на одмор тргнав и уште од дома не ми се оди, лошо ми е. Ај некако издржав. Ама еве денеска само шо станав и готова сум. Се исповраќав.. само дома сакам да идам, не дека таму ќе ми е поарно.

8. andarina

andarina Активен член

Izlezi, prosetaj, ne misli na toa, uzivaj, reci si ednas sum na odmor mozam jas protiv ovaa :) raboti nesto ..

9. andarina

andarina Активен член

A od kade e ovoj covek ? Se zakazuva ili ? Kade moze da go najdeme ? :)

10. TheFallenAngel

Ќе морам да се борам..

11. Viki693

Viki693 Популарен член

не си го расипувај одморот уживај, препушти се на морските звуци (ако си на море ) и те молам нурни се еднаш за мене ептен ми се оди и мене :)

12. AnichkaLeo

AnichkaLeo Истакнат член

Da se zakazuva javi se i kazi sakam da zakazam kaj sasho i oni od tamu ke ti gi kazat procedurite inaku zivee vo kozle kaj kanela

13. AnichkaLeo

AnichkaLeo Истакнат член

Sasho zivee vo kozle potocno uluckata pomegu kanela i gradinkata inaku da se zakazuva ke se javish i reci deka sakash da zakazesh i oni od tamu ke ti gi kazat procedurite :)

14. TheFallenAngel

Подобро ми е денес, ќе видиме до кога ќе трае .. :)
    Обавезно ќе се нурнам,ајде на одмор и ти. :)

15. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Одлично си поминав на пиво фест,одев низ гужвата со крената глава и потпевнував песна од Игор Џамбазов кој направи одлична журка.Анксот бара секојдневно докажување дека можеме,нема запирање,борбата продолжува.Тони Цетински чекај ме :D

simona26 and bubic.k like this.
  16. bubic.k

bubic.k Популарен член

neznaes kolku se raduvam za tebe .. i vecer da se iznauzivas uste poveke . pa i nie zasluzuvame malku srekja neli?

mal.ecka likes this.
  17. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Среќа за сите :* Ние сме само пречуствителни затоа вака ги доживуваме работите,па затоа и повеќе се радуваме од другите на ситните работи.На пример дечко ми неможи да свати дека среќа е за мене да поминам низ толпа луѓе :rofl: Уживајте,заслужуваме само среќа.

18. natemila

natemila Популарен член

Денес па јас сум за никаде хаха се нешто ми е. И незнам зашто ама а влезам да се бањам, тогаш највеке паники имам, и се набрзина се бањам. :D :D

19. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Девојки спиете ли ноќе ? Јас неможам да заспијам се додека не се раздени, триста мисли ми се вртат низ глава, дека ќе ми се случи нешто и никако не легнувам. Многу ми е страв навечер. Преку ден лесно поминувам, ги игнорирам симптомите(фала богу се поретки се), но штом дојде време за да си легнам неможам да се справам никако. А и под стрес сум периодов па може и од тоа е .

20. bubic.k

bubic.k Популарен член

нате И јас го имав тој проблем и да ти кажам искрено не влегував да се бањам без некој да биде до мене. Последниот пат до мене беше баба и ми одржа така добра лекција што излегов сама и си купив нова купка со многуу убав мирис и шампон и веќе редно беше еднаш да го скршам мразот и да ти кажам право прв пат после толку време се осеќав опуштено .
    А и овде Исто така иако несакав да признаам се плашев да се пуштам да пливам .. влегував само до половина и излегував одма и вчера мама која секогаш ме чита како книга хахаха ме застана и ме построи како прваче и да видиш дали не влегов да попливам хахах . Ајде нате самоо храброо . Куписи некоја миризлива купка и ајт на капење :D многуу поздрав

natemila likes this.