Уф толку многу сум нервозна денеска, ми иди да плачам, се ме нервира, од дома ме нервира, оо колку сакам да сум сама
Мене денот ми почна со јака главоболка,се напив кафетин бидеќи само од него ми поминуваше но денес ни тоа не помогна.Потоа следуваше повраќање неможев воздух да земем.Едвај достојв на работа,не си заминав,преспав и ете главоболките сеуште траат,менструална мигрена.Знае ли некој што други би с енапила нешто на природна база???
Бев во драмски, си поминав прекрасно, и тоа замислете немае место за седење и морав да стојам 2 саати. Солзи радосници кога излезе моето сонце на сценааа. КИсс за ситее.
@AnichkaLeo i jas se boram so sonistata veke podolg period najgolem problem mi se od niv dobivam panicni napadi koi me drzat po nekolku dena strav da zaspijam za da ne sonuvam bukvalno sekoj son si go povrzuvam kako predznak za smrt i ne samo moite sonista tuku i moite ako sonuvaat nesto jas vikaam gotovo e ke umram. Mozes da vratis nazad I ke vidis moi zalbi I poplaki makata so ja imam so sonistata devojkite me tesea deka ne e nisto deka e samo rezultat od psihata sto ne maci I taka vo posledno vreme pocnav da razmisluvam deka mi e samo od psihata deka sum odpsednata so crni misli preku den I navecer me napagaat preku son nekako pocnav da ignoriram ama ne totalno mislam deka treba vreme ama sepak sonistata veke ne se tolku intezivni tuka se tek tuk ama ne kako pred. Probaj taka da razmisluvas deka stravot ti go stvara toa I napaga bas kaj sto si najslaba se nadevam deka ke uspees barem pomalku da sonuvas pozz
Stom dojde vecer vednas drugo e za mene. Nema eden den da pomine da ne se pozalam osekam kako stomak da me stega i zeludnikot od sto mi e tesko. Macninite vo glava ne pominuvaat kako sekoj moment da cekam deka ke dobijam nekoj udar ili ke mi se zbunat nekoi nervi vo mozokot postojano e toa. Fala mu na gospod panicnite napadi gi nema skoro 2 meseci i sum srekna no zatoa postojano novi simptomi i mislam deka nikogas nema da mozam da se izboram so niv...
Prvo, moras silno i bez prestan da veruvas deka ke gi nadmines site negativni misli i psihicki padovi. Nema nisto loso da ti se sluci, otkako toa ke go sfatis ke znaes deka koga doagaat mislite - ke si zaminat. Ne se bori protiv niv. Koga ke dojdat, prodolzi si so toa sto go rabotis, imajki na um deka se lazni. So borbata gi zgolemuvas, a so prifakanjeto deka mislite se ovde, no se lazni sekoj den ke se namaluvaat za malku. Ke isceznat. Ti posakuvam pobrzo nadminuvanje na sostojbava. Hug
Не си сама и мене истото ми се случува само со јас усте имам панични напади и секој момент ми се чини дека ке ме нападнат немозам воздух да земам
Фала ти,се напив пивски квасец,магнезиум,ѓумбир,малку се средив само уште се чувствувам уморна,дека добив,повраќање,со дечко ми го договоривме денот за официјалното ДАпа малку повеќе сега сум под стрес,што ќе биди како,време се ближи.....
хаха кути живи радости, ама се исплати. И уште еднаш си докажав дека анксот не ми може ништо. Ама пусти страв додека да искочиме од дома
Ајдее Малечка храбра си тии ... за гадење,повраќање е добра водата со женшен шо е со портокалево капаче од добра вода.. и кажии дали си подобро сега?
здраво девојки еве ме пакда се'пофалам и со моите мисли... инаку пијам депрозел и хелекс ама нема некоја драстична. промена кај мене... едно време ми се оттргнА мислите еве сега пак се тука и мн ми се непријатни и ме плашат цела сум во грч и мн слабо излегувам од дома скоро ич мислите ми се о типот што ако повредам некој или не дајбоже полошо и тоа мн ме плаши и кога ќе видам по ова вестиве се и свашта се распаметувам... уф ми се плаче
@mal.ecka Честитки ти заслужуваш да си срекна, мислам дека повракањето и гадењето сега ти се од тој голем стрес, но верувај во себе како до сега и се ке биде добро. Јас сум уште под импресии од моето сонце, немало ништо поубаво од радоста во децките очи. Ве бакнувам и ви посакувам убав ден. И една за @bubic.k
Devojcinja moi mili spiena sum samo 4 saati i mi se spie duri mi se place kako pijana sum ama moram da izdrzam posto moeto since denes polni 6 godini i sum presrekjna. Sakav ovaa radost da ja spodelam so vas