Да не е дека само еден слободен ден им даваат ? Јас пак ,друго имам слушано ,ама мн лошо што немаат слободно време не знам
Обично со еден слободен се да, смени крш и плати ништо посебно. Да беа асални немаше секој месец да им вртат огласи.
Аман тие пак ли имаат оглас. Секоја година истото за администрација. Гарант не е ко што треба и им бегаат.
Имате искуство дека е лошо или ? Бидејќи имам економски факултет и баш добро знам српски , бидејќи живеев едно време таму , не го зборам со грешки сакав да кажам... А, гледам тоа бараат
Де де , ваму било вака таму така. Па за маани секогаш ќе ги има ајде ако не да не работиме ? Нормално дека ако не работиш никој нема да те трпи , не викам дека не се согласувам има безобразни газди и колешки ама ,многу црните некако
Македонски компании in the nutshell Морав да го сокријам името на компанијата, оти уште е under consideration
Здраво, заинтересирана сум за работа како промотерка, делење флаери и слично, во Скопје. Ве молам контактирајте ме
Здраво, завршив медицински факултет и во моментов ми тече стаж, па дали знаете некоја компанија која бара remote работник од медицинска област, како CTA, Medical coder или слично. Па и не мора да е remote, ама да е од медицинска област.
Здраво Две 17 годишни девојки бараме работа како промотерки — најмногу нè интересира промовирање производи во молови или делење флаери, важно ни е да можеме да го усогласиме работното време со училиштето. Ви гарантираме позитивна енергија, одлична комуникација со луѓе и одговорен пристап кон секоја задача. Доколку нудите ваква работа или познавате некој што нуди, ве молиме пишете во reply или порака — многу би ни значело! ❤️