Да не е дека само еден слободен ден им даваат ? Јас пак ,друго имам слушано ,ама мн лошо што немаат слободно време не знам
Обично со еден слободен се да, смени крш и плати ништо посебно. Да беа асални немаше секој месец да им вртат огласи.
Аман тие пак ли имаат оглас. Секоја година истото за администрација. Гарант не е ко што треба и им бегаат.
Имате искуство дека е лошо или ? Бидејќи имам економски факултет и баш добро знам српски , бидејќи живеев едно време таму , не го зборам со грешки сакав да кажам... А, гледам тоа бараат
Де де , ваму било вака таму така. Па за маани секогаш ќе ги има ајде ако не да не работиме ? Нормално дека ако не работиш никој нема да те трпи , не викам дека не се согласувам има безобразни газди и колешки ама ,многу црните некако
Македонски компании in the nutshell Морав да го сокријам името на компанијата, оти уште е under consideration
Здраво, заинтересирана сум за работа како промотерка, делење флаери и слично, во Скопје. Ве молам контактирајте ме
Здраво, завршив медицински факултет и во моментов ми тече стаж, па дали знаете некоја компанија која бара remote работник од медицинска област, како CTA, Medical coder или слично. Па и не мора да е remote, ама да е од медицинска област.
Здраво Две 17 годишни девојки бараме работа како промотерки — најмногу нè интересира промовирање производи во молови или делење флаери, важно ни е да можеме да го усогласиме работното време со училиштето. Ви гарантираме позитивна енергија, одлична комуникација со луѓе и одговорен пристап кон секоја задача. Доколку нудите ваква работа или познавате некој што нуди, ве молиме пишете во reply или порака — многу би ни значело! ❤️
Чистење на вашите станови,куќи и канцеларии. Професионално,доверливо и брзо 2200ден за простор до 50кв Доколку имате потреба повелете пишете во порака има простор за договор
Ако знае некој да бараат за работа во Скопје со скратено работно време после 16ч нека ми пише. Било каква работа.
Ако знае некој да бараат за работа во Скопје со скратено работно време ппсле 16ч нека ми пише. Било каква работа.