Боди

Discussion in 'Мода и стил' started by koritsaki, Mar 1, 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

Pred nekoj den najdov na popust bodi vo edna prodavnica vo Bunjakovec za 90 denari..no za zal bese edinstveno. Dali znaete kade na drugo mesto mozam da najdam pamucno bodi?

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Има во Интимо во подрумот во Трговски. 180 се ама вредат парите.Јас си купив 2 и си ги изнаносев и не се ни малце скинати. :)

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Јас боди си купувам од пазарче си ги перам убаво и гајле немам. Бодите сегде ми се исти некако...Ама најубава работа за у зима :D

MarchelineAmaru and Alesii like this.
  4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

абе јас си купувам од зелено пазарче по 100 и 150 ден.
    а има и во Стружанка и во Винка Виница исто по 150 ден. памучни супер се :D

и од ноември до мај не ги соблекувам..освен за перење....ептен се згодни :lol: :lol: :lol:

meggle likes this.
  5. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Боди Кој го измисли алал нека му е :D Не можам без него, најубава работа за во зима стварно.

MarchelineAmaru, shushu and lolipop69 like this.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Боди не носам само на лето, затоа што стварно не се издржува. Во другите периоди од годината не го слекувам од на мене. А и колку ми е убаво кога носам хулахопки и сукњичка, па бодито си го закопчувам над хулахопките и цела вечер немам гајле дали ќе ми паднат :lol: :lol:

7. renata77

renata77 Популарен член

Задолжителен дел ми е од облеката и не го носам само во лето.Покрај тоа што го носам за да ме топли,некако посредено и посигурно се чувствувам и не морам во секој момент да мислам дали нешто ќе ми се види ако се поднаведнам. :) Носам најобични,од 150 ден,црни.

8. A.srcuska

A.srcuska Истакнат член

Мразам боди,никогаш не сум носела и никогаш нема ни да носам

9. kate21

kate21 Популарен член

:oops: Е јас имам проблем со нив.Висока сум мноогу,183 цм и кога и да облечам боди ме трга,ме стега,дури и најголемиот број ме нервира.Ккао да сум тргната нагоре.Значи ниту едно не ми чини.Ама затоа ак си носам маички од Ерос,се лепат на тело,убав материјал,не се вадат над фармерки,и уживам со такви.А кога бев помала си носев боди,Ама помала ;)

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

183 :worried:hock: еееее височка си била.... :)

11. kate21

kate21 Популарен член

Ами што мислеше :D Сите во фамилијата ми се високи,морав и јас :lol:
    Некогаш се нервирам порадио тоа ама повеќето си се сакам.Нескромно нели? :oops:

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

ако ако убаво е да си се прифатиш таква каква што си :up: и да си се сакаш ;)

13. Saraa

Saraa Популарен член

и јас го имам тој проблем со бодинњата иако не сум 183 хах, и сите ми се мали па не е фер кај да си купиме ние височките бодиња ај некој нека се сети и нас и нека почне да прави и поголеми не е фер, ќе го купам и со едно перење ми е мало се собрало страшноооо, имам само 2-3 бодиња што ми се точни а др така си стојат а имам еен куп што ми биле точни кога сум ги купила и после перењето не ме собираат го имам истото чувство како да ме тегнат :? :? :?

14. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Јас не можам да се замислам без боди, не функционурам... кога ке почне да се затоплува ептен ми е чудно без нив додека се навикнам.. да можам и летно време би си ги носела.. имам секакви бои, црни, бели, розеви,жолти дури и црвено имам... Исто и јас од пазарче си ги купувам

15. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Бидито го рачунам како дел од себе, а не како потреба да го облечам :D во интимисимо имас боди докај 200ден се сега ама квалитетни, во стружанка исто така, а и на пазарче како што кажаа сите останати ;)

16. violetblue

violetblue Популарен член

Ех да не беше ова бодито до сега отидоа бубрезите :lol: го носам секој ден, а за излегување зависи ама најчесто не

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Никогаш не сум носела боди и не планирам да носам понатака.

18. Bright

Bright Популарен член

Јас без Боди сум никој и ништо ! :lol: Сериозно, мразам ако грбот ми е гол :o :!:
    Иначе на фб имаше една група: Боди - најголем машки непријател! :lol: Сигурно ги мразат тие три копчиња долу :lol:

19. Shelea

Shelea Форумски идол

До пред две години, не носев боди, воопшто. Гол грб, и терај.
    Е ама откако почнаа да ме болат бубрези, ми се јави и инфекција на уринарен тракт - предизвикана од настинка, т.е шетање гола, докторката ми рече - освен терапија со апчиња, да си купиш и боди! :) Смешно или не, ама тоа е...
    Имам три четири, обични, две црни, едно бело, едно црвено и едно така, посексиљаво, како корсет е, ама го носам само кога сум посвечено облечена, зошто е досадно, со врвки, со такви за закопчување од сите три страни :) :lol:

А групата на Фб, за која и Брајт спомна, ме изнасмеа :) Дечко ми стално ме зеза дека само тоа му пречи во предиграта, губи време на соблекување боди! :)
    Е ама здравјето ми е поважно отколку неговиот кренат пријател :lol: :mrgreen:

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Хахахаха исто .. првиот пат зимава кога ме виде .. и глеа вика .. што по ѓаволите е ова ? :lol: :lol: Иначе носам .. ама коа иам добиено ме стега дека све .. и хулахопки и влошка и боди .. ама што се мора се мора :)