sakam da ve prasam nesto koj znae da mi kaze dali od spondiloza se povraka dali udira na bubrezi ve molam koj znae sekoj den imam problem se stopiv pozd
Една точка на плешката ме убива веќе 3-ти ден. Не можам да се концентрирам на ништо. Едино ми помага масажа со тениско топче на ѕид потпрена, попушта болката ама кратко трајно, по 5-6 саати па боли. Со што не се мачкав од масти, креми, алгасани, ракии. Уште коњска маст ми останува. И физотерапевт. Али ова со топчево е врв, има милион видеа на јутуб побарајте си, може ќе ви помине.
До вчера бев многу настината. Половината никогаш не ме болела, минатиот месец бев изложена на промаја и ме болеше многу една недела скоро и ми помина. Сега треба да добијам и ужасно ме боли, што да правам? Треба да одам на лекар?
Здраво дечки веке 5месеци мака мачам со грбот.Имам болки во левата страна погоре и напред кога се вртам тоа е хорор.Бев на лекар ми даоја везби ништо на ултра звук беше све ок.Совет фала ви ве молам за помош
Zdravo ,imam bolki vo grbot osobeno nautro koga se razbudam bolkte se posilni ne mozam da stanam od krevetot osekam bolki duri i okolu stomakot duri koga zimam vozduh osekam bolka ,koga se razdvizam malku bolkata vo grbot se namaluva potoa pak se povtoruva istata bolka, ve molam ako nekoj ima takov problem neka pisa ili nekoj sovet da mi dade ,vi blagodaram pozzz
Jas isto taka imam problemi so grbot znaci pocni od vrat pleski na levata strana bas kaj miskata do gradata bolka vo rakata. Bev na lekar maticen vide so stetoskop srceto raboti super. Nekogas bolkite se kako preboduvacki. Mi rece da pravam vezbi zatoa sto od stres muskulaturata se zgrcuva i celo telo moze da boli i normalno koga vleguva stravot posle sami si ja predizvikuvame i ne pominuva i koga treba i da pomine . Pravi vezbi ... jas te soveruvam tebe no ni jas ne gi pocnav hahaha ama od utre pocnuvam so vezbite da vidime kolku ke sum uspesna
После работење 8 часа, па и повеќе на ден со седење ми се јавува болка во долниот дел на грбот, "кичмата". Сум пробал разни вежби, масажа и константни одмори при работата, раздвижување, ама во последно време дечково ми е право откривение. Сите видеа му се добри, но од ова најмногу резултат видов. Знае да "крцне" и болката да се намали. https://www.tiktok.com/@theanatomyoftherapy/video/7240087990456847659?
Zdravo mene od licno iskustvo bolkite vo grbot mi pominaa od jumejho masaza deckoto rabori vo karpis tri broj tel 078 47 57 21
Zdravo. Nova sum vo grupava.Bi sakal da slusnam necivo iskustvo so myelopatrija cervicalis.Ni predlagaat opracija preku dr.Filipce ama operacijata da ja pravi dr. Kamiloski. Ke ve zamolam ako nekoj ima mislenje ili iskustvo ? Pozz
Zdravo na site, vo 2004 mi dijagnosticiraa diskopatija, vo 2010 diskushernia. Si ziveev taka so bolki, analgetici,vezbi,fizikalni...se do 2018.krajno primav i trodon oti nemozev da funkcioniram.Neizbeznata operacija ja zakazav i otkazav od strav no sepak vo oktomvri se operirav vo gradska.Vlado Stoleski doktorot so zlatni race...2021 rodiv i treto dete i eve me funkcioniram besprekorno
Zdravo sakam da prasam pred eden mesec pravev exo na srce se e okey pd vcera imam strasni bolki vo grbot vratot ne mkzev nibda wpijam sega imam bolki vo levata raka gore kaj ramoto pod miskata od kaj kevata syrana I napred kaj levata grada kaj stoe srceto osekam bolka na momenti ili kako bockanje pa se plasam da ne e nesto strasno samo tamu se mi mislite
Може од ладно да ти е, мене така ми се случувало да ми мигрира болката во грбот ако си била изложена на ладно, а и ако си имаш проблем со грбот тоа дополнително. Можеш да земеш Магнезиум ги опушта мускулите. Срце не боли.