Трпе и Трпана во последно време не им одело никако во сексот. Отишол Трпе на лекар да се жали за маката која го снашла: - Драги докторе помагај... ...Трпана воопшто не ужива кога ја е*ам! - Ех, мој Трпе, пробај малку да направиш атмосфера… еве, на пример, обиди се да донесеш црнец и нека ве лади со лепеза додека вие двајца имате секс. Трпе така и направил… Црнецот мавта, Трпе ја е*е, а Трпана мртва ладна. По некое време станува Трпе и му вика на црнецот: - Ајде да се смениме - ти качи и се, а јас ќе ладам! И се качува црнецот на Трпана, а таа се мрднува од задоволство. Вика пустата, да не ја препознае човек. И тогаш Трпе му вика на црнецот: - Гледаш ли бе како се лади, пи*ка ти мај*ина!
Муж гу прашуе жену: - Што тражиш по собу? -Тражу гу књигу ''Како се живи подугачко'' и никако неможу да гу најду. - И нема да гу најдеш, ја гу запали! - Зашто? - Затој што почна мајка ти да гу чита!
Што е тоа: зелено, има четири нозе и може да те убие ако ти падне од на дрво? - Маса за билјард. Spoiler Преземено од:
Две госпоѓи во најдобри години решиле да излезат навечер сами без мажите. Вечерале, се напиле доста и дошло време за дома. Попат им се примочало. За да не им светкаат белите газиња во градската темнина решиле да скршнат во гробиштата покрај кои минувале и таму да ги извршат природните обврски. Нормално немале тоалет хартија. Првата се забришала со своите гаќи и ги фрлила. На втората и било жал за гаќите, па откинала парче од венец и завршила работа. Утредента двајцата мажи си се пожалиле меѓусебно: - Знаеш, жена ми синоќа се врати дома пијана и без гаќи - рекол едниот. - Не е тоа ништо одговорил другиот. - Мојата исто се врати дома пијана без гаќи, а од газот и штрчеше лента на која пишуваше: ".... Никогаш нема да те заборавиме. Перо, Миле и фудбалски клуб Слога"!!!
Еден пациент му се жали на докторот: - Докторе, во последно време почнав да го губам помнењето, што ми предлагате!? - Да платите однапред!
Трпе чита весник и гледа како некоја убава жена се омажила за некој глупав фудбалер. Трпе-Не знам како можат толку убави жени да се мажат за идиоти Трпана-Ти благодарам за коментарот.
Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан: Љубов моја, Ако спиеш, прати ми го твојот сон, Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка, Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи. …Те Сакам! Дечкото одговара: Љубов моја, Серам…. Што да ти пратам???
Шофер на патот згазил еден петел. Вознемирен сопира, излегува од колата и оди кај домаќинката. - Многу жалам госпоѓо, навистина не беше намерно. Ако може некако да ви го надокнадам? - Повелете, кокошките се таму, зад куќата! – рекла домаќинката. Мамо мамо дечкото ме побара за жена ама незнам што да правам не ме ни запозна добро?!! - Омажи се, омажи се!! Не чекај да те запознае!! Плавуша вклучува телевизор и слуша: Вие гледате А1 телевизија! Плавушате одгова: Ајде доста! Од каде знаете јас што гледам!
Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан: Љубов моја, Ако спиеш, прати ми го твојот сон, Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка, Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи. …Те Сакам! Дечкото одговара: Љубов моја, Серам…. Што да ти пратам???
-Што е разликата меѓу Баба Рога и Лејди Гага? -Баба Рога децата ги плаши само навечер! Родители одат на лекар: - Какво ќе биде, докторе, момче или девојче? - Кога ќе порасне самото ќе си реши!!! Отишол господ кај еден човек да му ја земе душата. Чукнал на вратата и му кажал дојдов да ти ја земам душата. Човекот се завртел и на цел глас почнал да вика на жена му: Душооо дојди, дојде господ да те зема. Морето мора да го направила некоја жена... ПРЕСОЛЕНО е! Го прашале Мујо: - Do you speak english? - Офкроз, бат нот скроз. Си биле две плавуши и едната ја прашува другата: - Како помина на првата брачна ноќ. - Никако мажот цела ноќ ми збореше за Перикле и Аристотел. И ја му одговорив: Џабе збориш јас не се разбирам во фудбал Среќата на момчињата е меѓу нозете на девојчињата Мујо отишол на бербер, па го прашуваат: - Како сакаш да се пострижеш? - Бесплатно!
-Што е разликата меѓу Баба Рога и Лејди Гага? -Баба Рога децата ги плаши само навечер! E ова ти е добро
ако не сте го слушнале ова, поинтересно ќе ви биде Биле американецот, русинот и албанецот биле на авион, и летале преку атлантикот во авионот дошол ѓаволот, и за да се спасат тие, требале да фрлат нешто во вода-но да биде нешто што тој не може да го најде, инаку-ќе ги однесел во пекол. Американецот фрлил чепкалка, русинот игла-2те ги нашол Кога отишол да најде што фрлил албанецот, не можел да најде ништо, па го прашал што фрлил тој одговори-шумлива таблета